Valitse sivu

Päijät-Hämeen liiton aluesuunnittelujohtajan virkaan valittu Niina Ahlfors aloitti 7.9.2020. Hän johtaa aluesuunnittelun ja tutkimuksen vastuualuetta ja vastaa kaavoituksen ja liikennejärjestelmätyön prosesseista.

  • Olemme työskennelleet vajaalla miehityksellä keväästä lähtien, joten olen todella tyytyväinen, kun Niina Ahlfors aloitti nyt työnsä, iloitsee maakuntajohtaja Laura Leppänen. Ahlfors tuo varmasti uutta näkemystä niin kaavaprosessiin kuin johtoryhmätyöskentelyynkin.

Näin Niina esittelee itsensä:

Olen 46-vuotias arkkitehti ja siirryin Päijät-Hämeen liittoon Ramboll Finland Oy:stä, jossa työskentelin reilut kahdeksan vuotta. Viimeisimmäksi yksikönpäällikkönä kaavoitus ja ekologia -yksikössä.

Olen laatinut konsulttina kuntakaavoja moneen Suomen kuntaan ja ollut kaavoittajana myös Järvenpäässä ja Loviisan seudun ympäryskunnissa aluearkkitehtina. Asema- ja yleiskaavojen lisäksi olin mukana laatimassa vaikutusten arviointeja YVA-menettelyissä ja tein rakennetun kulttuuriympäristön selvityksiä. 16 vuotta Lahdessa asuneena minua motivoi kovasti päästä suunnittelemaan omaa maakuntaani ja oppia uutta strategisemman tason suunnittelusta. Nostaa lentokorkeutta ja nähdä seudulliset asiat. Kiitos tästä mahdollisuudesta!

Yhteystiedot

Niina Ahlfors
Aluesuunnittelujohtaja
puh. 040 531 7628
niina.ahlfors(a)paijat-hame.fi
@NiinaAhlfors