Valitse sivu

Digitukiviikko

Tarvitsetko apua tietokoneen tai älypuhelimen kanssa? Tavataan torilla!

Alipi

Alueellinen integraatiopalvelupiste Alipi järjestää to-pe 2.-3.9. non-stop meiningillä tehostettua digitukiohjausta maahanmuuttaja-asiakkaille, yksityistila tiskiämme vastapäätä on varattu tähän tarkoitukseen. Erityisesti uuden Alipin sovelluksen käyttöönottoon neuvomista.

Lahden digiklinikka

Linkkitiimin digitukiklinikka Fellmannin tiloissa Kirkkokatu 27 keskiviikkoisin klo 13-16. Kaikki tukea tarvitsevat lahtelaiset ovat tervetulleita.

Lahden Palvelutori

Palvelutorilla on tarjolla Digitukea 2.-3.9. Lisäksi Lahti-pisteeltä voi varata henkilökohtaista opastusta.

Monitoimikeskus Takatasku

Monitoimikeskus Takataskulla on digitukiviikon aikana ma 30.8. digineuvonnan non-stop päivystys klo 9-13. Takataskulle voi tulla omien laitteiden kanssa pyytämään apua. Muina päivinä henkilökohtainen digineuvonta toteutuu ajanvarauksella. Koko viikon ajan digineuvojat ohjaavat tarvittaessa yleisöpäätteellä sähköisten palvelujen käytössä Takataskun aukioloaikoina ma-pe klo 8.30-14. Torstaina 2.9. OSBU (osallistuva budjetointi) esittäytyy aamupäivällä eli silloin Takataskulla rohkaistaan lahtelaisia vaikuttamaan oman alueensa kehittämiseen jättämällä ehdotuksia sähköisesti ja neuvotaan, miten se tapahtuu.

Orimattilan kirjasto

Avoin digineuvonta ma 30.8.2021 klo 17 – 18 Orimattilan pääkirjaston lehtilukusalissa.

Digiopas paikalla ma – pe 30.8. – 3.9.2021 klo 12 – 13 Orimattilan pääkirjaston kirjastosalissa

Ruutuystävät / Avainsäätiö

“Tavataan kuvapuhelussa” –  Kaikille avoin kahvipöytä, jossa ruutuemännät auttavat kuvapuhelusovellusten lataamisessa ja niiden hyödyntämisessä. Tule päivän aikana oman laitteesi kanssa kun sinulle sopii.

Torstaina 2.9. klo 9-14 Vesijärvenkatu 11 C toinen kerros, Lahti, Ruutuystävät toiminnan tilat.

Wellamo-Opiston digiklinikat

Tervetuloa Digiklinikalle kysymään itseä askarruttavia kysymyksiä digiaiheisiin liittyen. Paikalle voit tulla oman laitteen (älypuhelin, tabletti, kannettava…) kanssa tai ilman. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin!

Asikkalan kirjasto torstaina 16.00-18.00

Orimattilan kirjasto maanantaina 15.00-17.00

Padasjoen kirjasto maanantaina 11.00-13.00

Wellamo-Opisto järjestää digiklinikoita järjestetään myös Kärkölässä, Hämeenkoskella, Myrskylässä, Hollolassa ja Mukkulan kirjastossa. Lue lisää

Valtakunnallinen ohjelma

Valtakunnallisen digitukiviikon 30.8.-3.9.2021 tarkoituksena on lisätä tietoisuutta digitaitojen merkityksestä sekä vahvistaa kansalaisten, yritysten ja yhteisöjen digivalmiuksia​. Digi- ja väestötietovirasto vastaa viikon pääohjelmasta. Valtakunnallinen pääohjelma sekä linkit alueellisiin tapahtumiin löytyvät Digi- ja väestötietoviraston verkkosivuilta: https://dvv.fi/digitukiviikko-2021-ohjelma