Valitse sivu

Päijät-Hämeen liitto hakee aluekehityksen erityisasiantuntijaa. Tehtävä on määräaikainen 1.3.202331.5.2024.

Erityisasiantuntijan tehtäviin kuuluvat aluekehityksen vastuualueen päätösten valmistelu sekä maakunnallisen yhteistyön koordinaatio. Tehtävä sisältää myös EU- ja kansallisten rahoitusohjelmien toimeenpanon valmistelua sekä hankkeiden ohjausta ja seurantaa. Tehtävä voi sisältää myös mahdollisia muita työnantajan osoittamia tehtäviä.

Odotamme erityisasiantuntijalta kokemusta hanketyöstä ja eri rahoitusvälineistä, erityisesti alue- ja rakennerahoitustyöstä. Lisäksi tehtävässä vaaditaan kokemusta suunnittelu-, projekti- ja koordinaatiotyöstä. Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä käyttää viestinnän välineitä. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä kokemusta asiahallinnon ja hankehallinnon järjestelmien käytöstä.

Tehtävä alkaa 1.3. tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on KVTES:n ja tehtävän vaativuuden mukainen palkka. Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa. Koeaika on 4 kuukautta. Toimistomme sijaitsee Lahden keskustassa osoitteessa Hämeenkatu 9. Päijät-Hämeen liitossa on mahdollisuus osittaiseen viikoittaiseen etätyöhön.

Hae erityisasiantuntijan paikkaa

Jätä sähköinen hakemus viimeistään 7.2.2023 klo 15.00 osoitteessa

www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

Juha Hertsi
kehittämisjohtaja
+358 44 371 9442
juha.hertsi(a)paijat-hame.fi