Valitse sivu

Mitä teen Päijät-Hämeen liitossa

Olen viestinnän harjoittelija. Työhöni kuuluu sosiaalisen median kanavien ylläpito ja sisällön tuottaminen, sekä myös muita niin ulkoisen kuin sisäisen viestinnän tehtäviä.

Taustani

Aloitin vuonna 2020 tradenomin opinnot LAB-ammattikorkeakoulussa, nyt tosiaan suoritan työharjoittelua Päijät-Hämeen liitossa, ja tämän jälkeen jäljellä on vielä opinnäytetyö.

Mistä innostun?

Liikunnasta, ulkoilusta, maalaamisesta, leipomisesta. Tärkeimpinä innostajina kuitenkin läheiset ihmiset ja erityisesti pieni tyttäreni.

Parasta työssäni

Parasta on oppia käytännössä, sekä työn monipuolisuus ja uudet haasteet. Lisäksi toimivuus työyhteisössä on noussut hyvin esiin jo lyhyessäkin ajassa.

 Haluaisin vielä tehdä tai oppia

Opiskelijan ja harjoittelijan asemassa koen, että minulla on vielä paljon opittavaa todella monesta asiasta niin tutkinnon kuin tulevan työurani kannalta. Päällimmäisenä tällä hetkellä minua kiinnostaa oppia lisää sosiaalisen median kanavista ja sisällöntuotannosta.

Varhainen muistoni Päijät-Hämeestä

Muutin Lahteen vuonna 2019 Pirkanmaalta ja muuttopäivänä ajomatkalla muistan katseeni kiinnittyneen Salpausselän hyppyrimäkiin. Kauppatori ja monet bussireitit sekä Pyhättömänmäki kuuluvat myös varhaisimpiin muistoihini Päijät-Hämeestä ja Lahdesta.

Mitkä maakunnan kunnat liittyvät omaan historiaani, ja miten?

Enimmäkseen vain Lahti, mutta joitakin kokemuksia löytyy myös muualta. Heinolan Vierumäki on paikkana melko tuttu ja Heinolassa olen myös tehnyt lyhyen määräaikaisen työsuhteen.

Tätä ette tiedäkään minusta

Ennen opintojeni aloitusta työskentelin pitkään ravintola-alalla.

Ollaan yhteydessä!

eva.keinanen@paijat-hame.fi, 0440773436

Tutustu myös muihin asiantuntijoihimme

Aiemmin ilmestyneet henkilökunnan esittelyt löydät täältä.