Valitse sivu

Käyntikortissani lukee visuaalinen suunnittelija ja työtehtäviini kuuluvat monipuoliset ulkoasusuunnittelut ja sisällön tuottamiset erilaisiin visuaalisiin ympäristöihin: painotuotteisiin, viestintä- ja markkinointimateriaaleihin, verkkosivuille, sähköiseen mediaan, seminaareihin ja muihin tapahtumiin.

Opiskelen työn ohessa viestintää ja syksyllä olen viestinnän moniosaaja, joka hallitsee sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehtäväkentän strategisesta suunnittelusta sosiaalisen median sisällöntuotantoon.

Parasta työssäni on

Luovuus ja työkaverit.

Parasta työssäni ovat ehdottomasti loistavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri, sekä monipuoliset luovat tehtävät ja työn vaihtelevuus. On hienoa, että pääsen työssäni kehittämään ja haastamaan itseäni päivittäin.

Vapaalla nautin eniten

Rakastan matkailua ja seikkailuja. Inspiroidun nojatuolimatkoista, lähimatkoista, rantalomista, kaupunkilomista ja jo koetuista tai suunnitteilla olevista matkoista. Parasta matkailussa on, kun pääsee tutustumaan erilaisiin kulttuureihin ja tapaa mielenkiintoisia ihmisiä.

Kesäisin kasvatan hyötykasveja parvekkeellani, ja sehän jos mikä on todellista lähiruokaa. Miten ihanaa onkaan käydä poimimassa omalta parvekkeelta herkulliset salaatit ja tuoksuvat yrtit suoraan lautaselle.

Ulkoilusta pyrin nauttimaan päivittäin, joko pyöräillen tai kävellen. Lenkkini suuntautuvat lempimaisemiini metsäpoluille tai järven rannalle. Kuntoilu on tärkeä osa oman henkilökohtaisen liikkumiseni kokonaisuutta, mutta kaikenlainen suorittaminen siitä kuitenkin puuttuu. Nautin kun saan hengittää syvään raikasta ilmaa kaikkine tuoksuineen ja tuntea, kuinka ajatukseni selkeytyvät ja mieli seestyy. Ja mikä parasta, kaupan päälle saa vielä hyvät yöunet.

Varhainen muistoni Päijät-Hämeestä 

Muistelen lapsuudestani automatkoja yhdessä perheeni kanssa. Onneksi olimme siskoni kanssa siinä määrin hyvää pataa, ettei juurikaan takapenkillä riidelty. Matkat suuntautuivat eri puolille Päijät-Hämettä ja muualle Suomeen. Useimmiten ei päästy Kärpäsenmäkeä pidemmälle, kun jo eväät kaivettiin esiin. Ja jos suuntana oli leirintäalue niin voi sitä oranssien telttojen määrää. Samaa ikäluokkaa olevat tietävät kyllä mistä puhun.

Tätä ette tienneet minusta

Meditoin piikkimatolla ilman turbaania. Kaikenlainen kiire häviää ja mieli lepää kehosta puhumattakaan.

Ollaan yhteydessä

maaret.monola(a)paijat-hame.fi, puh. 044 3719 443