Valitse sivu

Mitä teen Päijät-Hämeen liitossa

Tällä hetkellä olen projektipäällikkönä Asiakaspalvelun digituki- ja ohjaustaidot-hankkeessa. Sen tavoitteena on lisätä julkisen sektorin asiakaspalveluhenkilöstön digiosaamista, sekä neuvonnan ja palveluohjauksen osaamista.

Taustani

Olen koulutukseltani yhteiskuntatieteiden maisteri, pääaineena sosiologia. Sosiologin taustasta on paljon hyötyä erilaisissa kehittämistehtävissä, joita olen tehnyt yritys-, kunta- ja sotepuolella.

Mistä innostun?

Pidän kehittämisestä ja asioiden tekemisestä kunnolla. Olen päässyt näkemään digitalisaation muuttavan voiman, ja on innostavaa olla mukana tässä kehityksessä. Vapaa-aikana innostun kalastuksesta, metsästyksestä ja moottoripyöräilystä sekä perheen kanssa puuhailusta.

Parasta työssäni

Parasta työssäni on yhteistyö eri toimijoiden kanssa.

Haluaisin vielä tehdä tai oppia

Sain syntymäpäivälahjaksi bassokitaran, ja haluaisin oppia soittamaan sitä kunnolla.

Varhainen muistoni Päijät-Hämeestä

Ensimmäistä kertaa autoilin Lahdessa 18-vuotiaana, ja harhauduin väärään suuntaan Aleksanterinkadun alkupään suuressa liikenneympyrässä. Olen asunut Lahden seudulla jo yli kaksikymmentä vuotta, joten nyt liikkuminen onnistuu, ja onneksi kyseinen liikenneympyräkin on jo poistettu.

Mitkä maakunnan kunnat liittyvät omaan historiaani, ja miten?

Olen kotoisin Pohjois-Kajalasta, ja Päijät-Hämeen kuntiin olen tutustunut paremmin vasta muuttoni jälkeen. Tutustuminen on tapahtunut moottoripyörällä, ja Päijät-Häme onkin täynnä mahtavia mutkateitä, joita on mukava ajella kesäiltaisin.

markku.lehikoinen(a)paijat-hame.fi, puh. 044 0773 624