Valitse sivu

Mitä teen Päijät-Hämeen liitossa

Toimin Päijät-Hämeen liitossa hyvinvointipäällikkönä kahden vuoden määräaikaisessa tehtävässä. Työni perimmäisenä tavoitteena on päijäthämäläisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden vahvistuminen. Tehtävänäni on luoda Päijät-Hämeeseen hyvinvointityötä tukevia rakenteita ja vahvistaa hyvinvointityöntyön tavoitteellisuutta ja suunnitelmallisuutta.

Taustani

Juureni löytyvät Pohjois-Savosta, mutta olen päijäthämäläistynyt vahvasti viimeisten 15 vuoden aikana. Lasteni kasvun vuodet ovat olleet Päijät-Hämeessä, mikä on juurruttanut myös minut näihin Salpausselän upeisiin maisemiin. Erityisen tutuksi ovat tulleet kaikki Päijät-Hämeen jäähallit ja talkootyöt pysäköinninvalvonnasta aurauskeppien sahaamiseen ja kananmunien myyntiin mokkapaloja unohtamatta.

Mistä innostun?

Innostun kehittämisestä, uuden oppimisesta, omien rajojen testaamisesta, hyvästä ruuasta ja kauneudesta.

Parasta työssäni

Ehdottomasti asioihin perehtyneiden ja innostuneiden ihmisten kohtaaminen. Myös työni perimmäinen tarkoitus on itsessään arvokas.

Haluaisin vielä tehdä tai oppia

Haluaisin hurahtaa johonkin uuteen urheilulajiin tai muuhun harrastukseen.

Varhainen muistoni Päijät-Hämeestä

1986 Lahden suurkisojen avajaiset urheilukeskuksella Sonkajärven Pahkan väreissä edustettuna. Oli maalaistytöllä ihmeteltävää.

Ollaan yhteydessä!

saila.juntunen(a)paijat-hame.fi, puh. 044 077 3002

Aiemmin ilmestyneet henkilökunnan esittelyt löydät täältä.