Valitse sivu

Toimin Päijät-Hämeen liitossa hallintosihteerinä. Työskentelen yhdessä hallintojohtajan kanssa tuottamassa maakunnan liiton hallinto- ja tukipalveluja. Työtehtäviini kuuluu asianhallinnan kokonaisuuteen liittyvät monipuoliset tehtävät, esityslistojen ja pöytäkirjojen kokoaminen ja julkaisu sekä arkistointi ja kirjaamovastuu. Lisäksi työskentelen erilaisten sähköisten järjestelmien pääkäyttäjänä ja hoidan liiton ICT-asioista ja teknisiä ratkaisuja yhteistyössä ICT-yhteistyökumppanimme kanssa. 

Taustani 

Koulutukseltani olen tietotekniikan (yritysviestintäjärjestelmien) tradenomi. Olen toiminut aikaisemmin markkinointitehtävissä ja erilaisissa kehittämisprojekteissa mm. Isku Interior Oy:llä, Vierumäki Country Club Oy:llä ja Koulutuskeskus Salpauksessa. 

Mistä innostun? 

Työssäni innostun erilaisista haasteellisista tehtävistä ja niihin liittyvistä prosesseista, jotka tuovat ratkaisuja ongelmiin. Vapaa-ajalla innostun kodin remontoinnista, sisustamisesta sekä perheen yhteisestä vapaa-ajasta. 

Parasta työssäni 

Jokainen päivä on erilainen, tehtävät ovat monipuolisia ja erilaisista ongelmaratkaisuista saa lisämaustetta työpäiviin. Ja mikä parasta, tätä työtä saa tehdä mukavassa työyhteisössä, loistavien työkavereiden kanssa. 

Haluaisin vielä tehdä tai oppia 

Jatko-opinnot siintävät mielessä tulevaisuutta ajatellen. Digitaaliset ratkaisut kiinnostavat. 

Varhainen muistoni Päijät-Hämeestä 

Lapsena kävimme kesäisin perheeni kanssa Vääksyn kanavalla eväsretkellä ja syömässä jäätelöt sekä juhannuksena poikettiin myös Pulkkilanharjulla. 

Mitkä maakunnan kunnat liittyvät omaan historiaani, ja miten? 

Olen syntymästäni lähtien asunut Lahdessa. Mieheni suku on Padasjoelta. Menimme naimisiin Padasjoen kirkossa ja häitämme juhlittiin Padasjoella. Kesäisin perheemme mökkeilee Virmailansaaressa Päijänteen rannalla.

Ollaan yhteydessä

sari.mertsalmi(a)paijat-hame.fi, puh. 044 371 9470