Valitse sivu


Toivomme sinulta laaja-alaista maankäytön suunnittelun osaamista ja arvostamme erityisesti elinkeinoihin, kauppaan ja yritysalueisiin liittyvää kokemusta. Paikkatieto-ohjelmistojen hallinta on työssä tärkeää. Käytössämme on ArcGis Pro ja Online -ohjelmat. Jos osaat laatia karttoja paikkatieto-ohjelmilla ja visualisoida yksityiskohtaiset tiedot selkeäksi kokonaisuudeksi, voisit olla etsimämme henkilö.

Laadimme parhaillaan Lahden kaupunkiseutusuunnitelmaa sekä Päijät-Hämeen rakennemallia. Lisäksi käynnistämme kokonaismaakuntakaavan valmistelun tänä vuonna. Teemme tiivistä yhteistyötä Päijät-Hämeen kuntien, ELY-keskusten ja muiden maankäytön sidosryhmien kanssa.

Työn kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja tehtäväluokituksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa ja siinä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Työ alkaa maaliskuussa 2023 tai sopimuksen mukaan.

Jätä sähköinen hakemus viimeistään 31.1.2023 klo 15.00 osoitteessa www.kuntarekry.fi

Tehtävä tarjoaa erinomaisen näköalapaikan maankäytön suunnitteluun maakuntatasolla ja sinulla on hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen.

Tule mukaan iloiseen ja osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja

Niina Ahlfors
aluesuunnittelujohtaja
+358 40 531 7628
niina.ahlfors@paijat-hame.fi