Hämeen ruoka-alan hanketoimijoiden yhteistyön jatkot – miten eteenpäin
31.10. kello 13:00 - 16:00
Hämeen ruoka-alan hanketoimijat tapaavat seuraavan kerran torstaina 31.10.2024 klo 13–16 Malskilla, Lahdessa. Tapaamisen tavoitteena on pohtia, miten yhteistyötä jatketaan vuodenvaihteen jälkeen. Lisäksi luvassa on kurkistuksia uusiin aloitteisiin ja rahoitukseen, mm. Valio Food 2.0 ja maaseuturahaston kuulumisia.
Ohjelma
13.00 Tervetuloa, esittäytymiskierros
Uutta yhteistyötä ja rahoitusta ruokasektorilla
13.10 Valio Food 2.0, Veera Virtanen, Valio Food 2.0
13.40 Maaseuturahaston kuulumisia, Timo Kukkonen, Hämeen ELY-keskus
13.55 Rahoitushakuvinkki: Business Finlandin haku 29.11.2024 asti: Tutkimusorganisaatioiden ja pk-yritysten yhteistyö
14.05 Päijät-Hämeen älykkään erikoistumisen ruoka & juoma -kärki, Elina Aakko, Päijät-Hämeen liitto
14.10 Tauko
Hämeen ruokatoimijoiden yhteistyö
14.20 Hämeen ruoka-alan hanketoimijoiden yhteistyön jatko
15.15 Hämeen ruokaviestintä nyt ja tulevaisuudessa, Susanna Peltonen, HAMK ja Katja Pethman, LAB
15.35 Alkavat isommat hankkeet: Suomalaiset Innokaupungit ja alueet vauhdittamassa ruokaratkaisujen vientiä & HAMK:n elintarvikealan hankkeet, Katja Pethman, LAB ja Susanna Peltonen, HAMK
15.50 Yhteenveto ja seuraavat askeleet
16.00 Omatoimista tutustumista Malskiin
Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 24.10.2024: https://link.webropolsurveys.com/S/1950A524ADC53B52
Tervetuloa!
Tapahtuman järjestävät Päijät-Hämeen älykkään erikoistumisen innovaatioekosysteemi -hanke (EAKR), LAB-ammattikorkeakoulu, Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen liitto.