Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ilmastokumppaneiden iltapäivä

14.9.2022 kello 14:00 - 16:00

Yhteistyöllä on mahdollista saada enemmän aikaan. Ilmastokumppanuuden yhtenä ajatuksena on synnyttää yhteistyötä, vaihtaa ajatuksia ja ideoita sekä luoda verkostoa samalla tavalla ajattelevien kanssa.

Järjestämme Ilmastokumppaneiksi liittyneille yrityksille ja kumppanuudesta kiinnostuneille tilaisuuden tavata ja löytää yhteistyönpaikkoja. Ohjelmassa on Motivan johtavan asiantuntija Ilkka Hippisen alustus teollisista symbiooseista, lyhyt työpajaosio sekä runsaasti aikaa kahvittelulle ja jutustelulle.

Raaka-aineiden, energian, teknologian ja palveluiden tehokkaampi hyödyntäminen yritysten välillä tuottaa lisäarvoa ja säästää kustannuksia. Voisiko teidän organisaationne olla mukana säästämässä luonnonvaroja, eli tehostaa materiaalin, energian ja veden kulutusta sekä vähentää jätemäärää? Työpajaosiossa tehdään pikainen katsaus osallistujien kesken, mitä on tarjolla ja mistä on tarvetta – saataisiinko uutta yhteistyötä synnytettyä ja resursseja käytettyä viisaammin.

Ilmoittautuminen tästä linkistä viimeistään 31.8.2022. Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoa lähempänä tilaisuutta. Tervetuloa!

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Ilmastokumppanuus – Kunnat ja yritykset sekä Canemure -hankkeet. Lisätiedot: johanna.snell(a)paijat-hame.fi
Tilaisuutemme on osa Lahden seudun Ympäristöviikkoa.

Paikka: Opiston Kunkku – Ylätupa, Harjukatu 46, 15100 Lahti. Tila sijaitsee matkakeskuksen ja torin läheisyydessä, joten sinne pääsee helposti julkisilla. Autolla saapuville: rakennuksen takana sijaitsee pysäköintialue ja mm. Siltapuiston pysäköintihalli on lähellä.

         Life-ohjelman ja Canemure-hankkeen logo

Tiedot

Päivämäärä:
14.9.2022
Aika:
14:00 - 16:00
Tapahtuma tagia:
, , ,

Järjestäjä

Päijät-Hämeen liitto

Tapahtumapaikka

Opiston Kunkku
Harjukatu 46
Lahti,
+ Google Map
GDPR-asetuksen piilottamaa sisältöä
Hyväksyttyäsi evästeet sivuston ulkopuolinen sisältö (esim. Youtube-videot) ladataan sivulle