Valitse sivu

Henri Korhonen analysoi kuluvan kesän ajan vuoden 2016 Henkilöliikennetutkimuksen Päijät-Hämeen aineiston tuloksia. Analysointia hyödynnetään liikennejärjestelmätyössä, seuraavan henkilöliikennetutkimuksen paikallisessa työssä sekä aluesuunnittelun eri työvaiheissa.

Pohjois-Karjalasta kotoisin olevalla Henrillä on takanaan maantieteiden opiskelua Itä-Suomen yliopistossa muutama vuosi. Kesäkuun alussa alkanut pesti Päijät-Hämeen liitossa jatkuu syyskuun puoleenväliin saakka.

  • Kesän aikana minun on tarkoitus syventyä vuoden 2016 henkilöliikennetutkimuksen Päijät-Hämeen seutuaineistoon sekä maakunnan työmatkoihin ja saada niistä jotain irti tilasto- ja paikkatietomenetelmien avulla. Syksyllä palaan suorittamaan opintojani Joensuuhun, kertoo Korhonen.

Viikon kokemuksella arvelen työni parasta antia olevan sen vapaamuotoisuuden ja itsenäisyyden, eli luovuutta saa käyttää ja ennakolta ei voi tietää mitä kesä pitää sisällään. Alueena Päijät-Häme on minulle melko tuntematon ja odotankin innolla, että pääsen tutustumaan siihen täällä ollessani.

Henri onkin luvannut pyöräillä läpi maakunnan pyöräilyreitit Pyöräilyopas Lahden seudulla -kirjasta (Ina Ruokolainen). Toivomme aurinkoista kesää ja hyviä pyöräilykelejä!

Yhteystiedot

henri.korhonen(a)paijat-hame.fi, puh. 0401400620