Valitse sivu

Päijät-Hämeen liiton kehittämisjohtajan virkaan valittiin kauppatieteiden maisteri Juha Hertsi, Hän on maakunnan liiton vakituinen aluekehityspäällikkö, mutta on hoitanut kehittämisjohtajan virkaa väliaikaisesti tämän kevään ajan.

Kehittämisjohtajan virasta oli kiinnostunut 18 hakijaa, joista haastateltiin kuusi.

  • Valinta oli vaikea, sillä virkaa haki moni todella kovan luokan ammattilainen, joilla kullakin oli oma vahva osaamisalueensa, kertoo maakuntajohtja Niina Pautola-Mol. Hakuprosessi osoitti, että Päijät-Hämeen liitto on vetovoimainen työnantaja, strateginen toimija ja yhteistyön mahdollistaja, jatkaa Pautola-Mol.

Juha Hertsi on maakunnassa tuttu monille toimijoille pitkän uransa ansiosta. Hän on ollut mukana niin maakuntastrategiatyössä kuin hankkeiden rahoituksessakin.

Juha Hertsi iloitsee valinnastaan kovatasoista hakijoiden joukosta.  

  • Maakunnassa on ahkeria ja innostavia osaajia, joiden kanssa työskentelemme Päijät-Hämeen parhaaksi. Kehittämisessä on tärkeää kuunnella alueen päättäjien ja toimijoiden näkemyksiä ja keskustella niistä yhdessä. Vuorovaikutuksessa rakentuu hyvä maakuntastrategia ja sitä toteuttava aluekehityksen hanketyö toteaa Juha Hertsi.

Hertsi aloittaa vakinaisessa kehittämisjohtajan virassa kesäkuussa.

Lisätietoja

Niina Pautola-Mol
maakuntajohtaja
puh. 044 077 3010
niina.pautola-mol(a)paijat-hame.fi