Valitse sivu

Tule mukaan työpajaan 7.6.2023 ja vaikuta!

Päijät-Hämeen liiton koordinoiman LOTTI Interreg Europe -hanke järjestää kansainvälisen työpajan, jonka tavoitteena on löytää tekijöitä joilla voimme vahvistaa Päijät-hämeen kapasiteettia hallita teollista muutosta hyödyntämällä paikallista identiteettiä. Tarkempi ohjelma löytyy liitteenä.

Päijät-Häme on maakuntana uusi ja identiteetiltään hauras. Alue on kärsinyt teollisesta murroksesta ja etsii tietään kohti tulevaisuutta. Jos koet, että sinulla on annettavaa Päijät-Hämeen uuden kasvun ja itsetunnon kohottamisen keinojen etsimiseen, kannattaa tulla mukaan tähän kaikille avoimeen Päijät-Hämeen Liiton järjestämään työpajaan.

Emme ole tilaisuudessa yksin, vaan mukaan osallistuu myös kansainvälisiä kumppaneitamme muista Euroopan maista. He tulevat alueilta, joilla on samanlaisista haasteita kuin Päijät-Hämeellä ja tarjoavat siten vertailukohtia ja inspiraatiota aiheen työstöön samalla, kun itse hakevat niitä täältä meiltä.

Tilaisuus alkaa aamukahveilla ja päättyy yhteiseen lounaaseen, jotka tarjotaan kaikille tilaisuuteen ilmoittautuneille maksutta. Mikäli ehdit osallistua vain varsinaiseen ohjelmaosuuteen, myös se on mahdollista.

Työpajan ohjelma:

LOTTI_open-event_Agenda_FIN

Tapahtuma on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille, mutta paikkoja on rajatusti. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 26.5.2023. mennessä oheisen Webropol -linkin kautta. Lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeisenä arkipäivänä. Toimitamme myös tiedon, mikäli työpajaan ei tällä kertaa mahdu osallistumaan.

Ilmoittautuminen 26.5.2023 mennessä:

https://link.webropolsurveys.com/S/60453AEB3B996855

Lisätiedot:

Sanna Tuominen, erityisasiantuntija
044 077 3437
sanna.tuominen@paijat-hame.fi

Harri Kuusela, projektipäällikkö
044 077 3630
harri.kuusela@paijat-hame.fi