Valitse sivu

Päijät-Hämeen liitto käynnistää maakuntajohtajan haun kuluvalla viikolla. Hakuilmoitus julkaistaan liiton verkkosivulla 16.4.2021 ja hausta ilmoitetaan Etelä-Suomen Sanomissa, Helsingin Sanomissa ja Kuntalehdessä, sekä MOL.fi- ja Kuntarekry.fi-sivustoilla.

Rekrytointiprosessin työryhmän muodostaa maakuntahallituksen ja maakuntavaltuuston puheenjohtajistot: Mika Kari pj, Kristiina Hämäläinen vpj, Jari Paakkunainen sihteeri, Juha Rostedt, Erkki Nieminen ja Juha Rehula. Työryhmä vastaa rekrytointiprosessista ja tekee esityksen maakuntahallitukselle.

Maakuntajohtajan virka tulee avoimeksi, kun nykyinen maakuntajohtaja Laura Leppänen valittiin Naantalin kaupunginjohtajaksi. Maakuntahallitus keskusteli rekrytoinnista kokouksessaan tänään (12.4.) ja virka haluttiin saada pian hakuun, sillä hakuprosessi kestää joka tapauksessa useita kuukausia.

  • Maakuntajohtajan tehtävän luonteen ja töiden sujuvuuden kannalta on tärkeää, että uusi maakuntajohtaja pääsisi aloittamaan virassa mahdollisimman nopeasti. Tavoitteenamme onkin, että valinta tehdään kesäkuussa maakuntavaltuuston kokouksessa, toteaa maakuntahallituksen puheenjohtaja Mika Kari.

Lisätietoja

Mika Kari, kansanedustaja, maakuntahallituksen puheenjohtaja, puh. 050 398 5601 mika.kari(a)eduskunta.fi