Valitse sivu

Aluekehityspäällikön keskeinen tehtävä on strategiatyö ja sen edistäminen ohjelma- ja hankeyhteistyöllä eri sidosryhmien kanssa.

Aluekehityspäällikön tehtäviin kuuluvat myös EU:n ja kansallisesti osarahoitetun hankevalmistelun ja hanketoteuttamisen tukeminen, älykkääseen erikoistumiseen liittyvä kehittämistyö ja koordinointi sekä muut maakunnan liiton lakisääteiset ja työantajan osoittamat muut aluekehitystehtävät.

Katsomme eduksi päijäthämäläisen toimintaympäristön tuntemuksen. Lisäksi tarvitaan kykyä hallinnon sähköisten prosessien hallintaan. Toivomme vähintään muutaman vuoden kokemusta aluekehittämistyöstä. Hanke- ja rakennerahastotoiminnan tuntemus on välttämätöntä, koska työhön kuuluu alueen EAKR-rahoituksen, kansallisten ja kansainvälisten hankkeiden ohjausta ja seurantaa. Työssä tarvitaan lisäksi hyviä koordinaatiotaitoja sekä selkeää asioiden suullista ja kirjallista ilmaisukykyä ja englanninkielentaitoa. Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydestään.

Työtehtävä on vakituinen, palkkaus KVTES:n mukainen tehtäväkohtainen palkka. Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa. Koeaika on 4 kuukautta. Tiimin esihenkilönä toimii kehittämisjohtaja.

Hakuohjeet

Täytä sähköinen lomake osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään perjantaina 10.6.2022 klo 15.00.

Lisätietoja antaa:

Juha Hertsi
va. kehittämisjohtaja
Puh. 044 371 9442
juha.hertsi(a)paijat-hame.fi