Valitse sivu

Kati aloitti kaksi viikkoa sitten harjoittelijana aluekehityksen tiimissä. Hän työskentelee liiton omissa hankkeissa, erityisesti Kestävät vaihtoehdot öljylämmitykselle ja 1,5 asteen ajalla 21.8. saakka. Näin Kati kertoo itsestään:

Olen alun perin kotoisin Lappeenrannasta. Olen myös asunut Mikkelissä ja valmistunut sieltä jo kertaalleen insinööriksi (AMK). Muutin Lahteen keväällä 2014. Työkseni olen ehtinyt tehdä elämässäni kaikenlaista aina kaupungin puistojenhoidosta puutarhamyymälän myyjän ja terveystarkastajaharjoittelijan tehtäviin. Nyt opiskelen Energia- ja ympäristötekniikkaa LAB- ammattikorkeakoulussa, ja valmistuminen häämöttää ensi keväänä. Olen aina ollut kiinnostunut ympäristöön ja luontoon liittyvistä asioista, ja luonnon hyvinvointi onkin lähellä sydäntäni.

Mistä innostun?

Harrastan metsäkävelyjä koirani kanssa, sekä marjastusta ja sienestystä. Luonnon pienet ihmeet ja kauneus kiehtovat minua myös valokuvauksen merkeissä. Puuhailen mielelläni kotona kaikenlaista pientä, ja nautin puutarhatöistä. Innostun kirjoittamisesta, kirjojen lukemisesta, sekä uusien asioiden opettelusta.

Parasta työssäni on

Töiden ja työtehtävien monipuolisuus, sekä työyhteisön avoimuus ja ystävällisyys.

kati.kirvesniemi-ben.kerroum(a)paijat-hame.fi