Valitse sivu

Päijät-Hämeen liiton liikenteen erityisasiantuntijaksi valittu Petra Reimi aloitti työssään marraskuun alussa. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa Helsingin seudun liikenteellä liikennetutkijana sekä konsultilla liikennesuunnittelijana monipuolisten liikenteen selvitysten parissa.

Päijät-Hämeen liitossa Reimi vastaa liikenteen asiantuntijatiedon tuottamisesta ja selvitysten tilaamisesta sekä liikennesuunnittelusta kaupunkiseutusuunnitelmaa (KSS), rakennemallia ja maakuntakaavaa varten. Tehtäviin kuuluvat myös maakunnan liikennejärjestelmäsuunnitelma ja jatkuvan liikennejärjestelmätyön koordinointi.

Petra kertoo itsestään:

Koulutukseltani olen liikennealan diplomi-insinööri ja filosofian maisteri suunnittelumaantieteestä. Asun tällä hetkellä perheeni kanssa Vantaalla, mutta lapsuuteni ja nuoruuteni olen viettänyt Lahdessa sekä muualla Päijät-Hämeessä. Vapaa-aikaani saatan viettää lenkkipolulla, nojatuolissa villapaitaa neuloen, ystävien kanssa hyvän ruoan äärellä tai talvisin Messilän laduilla ja rinteissä. Odotan innolla pääseväni tutustumaan paremmin Lahden seudun luontokohteisiin.

Yhteystiedot

Petra Reimi
Liikenteen erityisasiantuntija
puh. +358 44 371 9467
petra.reimi(a)paijat-hame.fi