Valitse sivu

Etsimme vahvistusta Päijät-Hämeen aluekehitykseen – olisitko sinä innostava ja innovatiivinen projektipäällikkö?

Päijät-Hämeen älykkään erikoistumisen innovaatioekosysteemi kerää maakunnan älykkään erikoistumisen toimijat yhteen, luo niiden välille yhteistyötä ja kumppanuuksia sekä liittää toimijoita kansallisiin ja kansainvälisiin arvoverkostoihin. Päijät-Hämeen älykkään erikoistumisen kärjet uudistettiin yhdessä alueen toimijoiden kanssa maakuntastrategian laadinnan yhteydessä loppuvuonna 2021. Uudet kärjet ovat sportti, ruoka ja juoma sekä valmistus. Läpileikkaavana periaatteena on kestävyys.

Haemme verkostoijaa ja tuloksellista tekijää kokoamaan Päijät-Hämeen älykkään erikoistumisen innovaatioekosysteemiä. Tehtävääsi kuuluu organisoida kärkialojen välistä toimintaa. Erityisesti yritysten ja TKI-toimijoiden yhteistyölle on tarve, unohtamatta yhteistyötä kuntien kanssa. Tavoitteena on tuottaa merkittävää lisäarvoa ja kilpailuetua alueelle, sen yrityksille ja muille TKI-toimijoille. Lue lisää maakuntahallituksen päätöksestä.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen näköalapaikan maakuntatason, kansallisen ja kansainvälisen tason aluekehitystyöhön.  

Toivomme vähintään muutaman vuoden kokemusta kehittämistyöstä ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Lisäksi työssä tarvitaan hyviä koordinaatiotaitoja, selkeää asioiden suullista ja kirjallista ilmaisukykyä, sekä englanninkielentaitoa.

Tehtävä on määräaikainen 2 vuotta. Palkkaus on KVTES:n ja projektisuunnitelman mukainen palkka. Työ alkaa 1.1.2023. Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa. Koeaika on 4 kuukautta. Esihenkilönä toimii edunvalvontajohtaja, mutta työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä aluekehitystiimin kanssa. Toimistomme sijaitsee Lahden keskustassa osoitteessa Hämeenkatu 9. Päijät-Hämeen liitossa on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. 

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydestään.

Tule mukaan iloiseen ja osaavaan joukkoomme!

Hakuohjeet:

Täytä sähköinen lomake osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään sunnuntaina 30.10.2022

Lisätietoja:

Juha Hertsi
kehittämisjohtaja
044 3719 442
juha.hertsi(a)paijat-hame.fi