Valitse sivu

Maksuton verkkotilaisuus 27.4.2021 kello 12–15.

Tervetuloa kuulemaan, millaisia tuloksia ja onnistumisia Etelä-Suomen EAKR-rahoituksella on saavutettu. Suuntaamme katseen myös syksyllä käynnistyvälle uudelle ohjelmakaudelle. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille aluekehittämisestä ja EAKR-rahoituksesta kiinnostuneille.

Tapahtuman avaa Varsinais-Suomen maakuntajohtaja Kari Häkämies ja tilaisuudessa kuullaan kuuden maakunnan aluekehittäjien puheenvuorot. Päijät-Hämeen liiton kehittämisjohtaja Riitta Niemisen aiheena on: Nostetta tki-toimintaan Päijät-Hämeessä. Esittelyssä on myös hakkeiden tuloksia sekä onnistuneen hankkeen resepti.

Päättyneiden hankkeiden tulosten lisäksi suunnataan katse syksyllä alkavaan uuteen ohjelmakauteen. Brysselistä tervehdyksen tuo Euroopan parlamentin jäsen Eero Heinäluoma ja kansallista valmistelua esittelee neuvotteleva virkamies Tapani Koljansaari Työ- ja elinkeinoministeriöstä. Erityisasiantuntijat Hanna Laaksonen ja Antti Taronen Uudenmaan liitosta selvittävät, mitä muutoksia uusi ohjelmakausi tuo tullessaan.

Tilaisuuden ohjelma ja ilmoittautuminen >>

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Etelä-Suomen maakuntien liitot. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille aluekehittämisestä kiinnostuneille.

Lisätietoja:

eakr@uudenmaanliitto.fi

Tutustu Etelä-Suomen EAKR:n tulosjulkaisuun: Satoa Etelä-Suomesta – onnistumisia aluekehittämisessä 2014-2020

Petri Veijalainen, erityisasiantuntija, Päijät-Hämeen liitto, petri.veijalainen(a)paijat-hame.fi puh. 044 771 9466

Kuvassa Etelä-Suomen maakuntien liittojen tunnukset tai vaakunat.