Valitse sivu

Päijät-Hämeen liiton kuntayhteistyöpäälliköksi on valittu YTM Tarja Parviainen. Hän on toiminut pitkään valtakunnallisen sosiaali- ja terveysalan järjestön johtajana, ministeriryhmän erityisavustajana ja eduskuntasihteerinä. Parviainen aloittaa tehtävässään 15. elokuuta.

Kuntayhteistyöpäällikkö kehittää maakunnan kuntien välistä yhteistyötä entistä tuloksekkaammaksi. Hänen vastuullaan on kuntajohtajakokousten sekä maakunnan johtavien luottamushenkilöiden puheenjohtajafoorumin valmistelu sekä kuntayhteistyöhön liittyvien tilaisuuksien järjestäminen. Kuntayhteistyöpäällikkö osallistuu myös maakuntaliiton sidosryhmäyhteistyöhön ja edunvalvontaan.

  • Saamme uutta osaamista ja vahvaa kokemusta kuntayhteistyön tiimiimme, summaa edunvalvontajohtaja Antti Kalliomaa. Parviaisella on monipuolinen työkokemus kuntayhteistyön tehtäväkentältä. Hän on aikaisemmissa tehtävissään myös seurannut ja analysoinut lainsäädännön ja yhteiskunnallisten uudistusten vaikutuksia kuntasektorin toimintakenttään. Uskon, että Päijät-Hämeen liitto pystyy jatkossa tukemaan kuntien yhteistyötä ja edunvalvontaa entistäkin aktiivisemmin, Kalliomaa jatkaa.

Kuntayhteistyöpäällikön kahden vuoden määräaikaisesta tehtävästä oli kiinnostunut 13 hakijaa. Parviaisen kieltäytymisen varalle valittiin YTM Markku Lehikoinen.

Lisätietoja

Antti Kalliomaa
edunvalvontajohtaja
puh. 040 547 7157
antti.kalliomaa(a)paijat-hame.fi