Valitse sivu

Päijät-Häme on luovuuden, innovaatioiden ja ympäristöteknologian strategisiin kärkiin tukeutuva teollisuuden, kaupan, liikunnan ja uusiutumiskykyisen kunnallishallinnon maakunta.

Päijät-Hämeen liitto etsii joukkuepelaajaa. Edunvalvontajohtajana työskentelet maakuntajohtajan alaisuudessa, osana liiton johtoryhmää. Johdat edunvalvonnan ja kuntayhteistyön toimintoja. Työssäsi edistät maakunnalle tärkeitä tavoitteita kansallisessa ja kansainvälisessä toiminnassa. Sinulla on valmiit verkostot erityisesti kansallisella tasolla. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset. Omaksut nopeasti laajojen asiakokonaisuuksien ytimen.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Edellytämme aiempaa kokemusta edunvalvonnasta ja hyvää englannin kielen taitoa. Eduksi hakijalle katsomme johtamiskokemuksen.

Edunvalvontajohtaja valitaan viiden vuoden määräaikaiseen tehtävään, jossa on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja tehtäväluokituksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kokonaistyöaikaa. Valittavalle kuuluu puhelinetu.

Lisätietoja maakunnasta ja Päijät-Hämeen liitosta www.paijat-hame.fi.

Hakemus tulee tehdä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 9.2.2022 klo 15.00.

Lisätietoja:

Niina Pautola-Mol
maakuntajohtaja
niina.pautola-mol@paijat-hame.fi
puh. 044 077 3010

Jari Paakkunainen
hallintojohtaja
jari.paakkunainen@paijat-hame.fi
puh. 044 371 9455