Valitse sivu

Haemme ympäristö- ja luonnonvara-asioiden erityisasiantuntijaa.

Tehtävänäsi on vastata luonnon- ja kulttuuriympäristöjen sekä luonnonvarojen ja virkistyskäytön teemoista strategisen tason aluesuunnittelussa. Vastaat maakuntakaavoituksessa vaikutusten arvioinnista. Lisäksi toimit erilaisissa kansallisissa ja alueellisissa yhteistyöryhmissä ja osallistut lausuntojen valmisteluun.

Työskentelet aluesuunnittelujohtajan alaisuudessa. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen ja ratkaisuhakuinen tiimityön osaaja. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset. Olet huolellinen, ja pystyt esiintymään selkeästi ja vaikuttavasti.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Katsomme hakijalle eduksi kokemuksen strategisen tason maankäytön suunnittelun tehtävistä sekä paikkatietomenetelmien hallinnan. Arvostamme kansainvälisiä valmiuksiasi ja kyvykkyyttäsi toimia aluekehittämisen ja hankemaailman rajapinnassa.

Tehtävä sijoittuu Päijät-Hämeen liiton alueidenkäytön vastuualueelle. Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja tehtäväluokituksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa ja neljän kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.9.2020.

Päijät-Hämeen liitto on savuton työpaikka.

Hakuohjeet

Hae sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 31.7.2020 klo 15.00.

Lisätietoja:

28.6. saakka vt. aluesuunnittelujohtaja Jaana Martikainen, 044 371 9467, jaana.martikainen@paijat-hame.fi
29.6.–31.7. maakuntajohtaja Laura Leppänen, 040 7674364, laura.leppanen@paijat-hame.fi