Aluesuunnittelujohtajan virka avoinna

Maija Väkeväinen -

Työskentelet maakuntajohtajan alaisuudessa, osana liiton johtoryhmää. Johdat aluesuunnittelun ja tutkimuksen vastuualuetta vastaten kaavoituksen ja liikennejärjestelmätyön prosesseista. Edistät maakuntajohtajan rinnalla tehtäväkenttääsi kuuluvia asioita myös kansallisessa edunvalvonnassa. Olet ulospäin suunntautunut ja hallitset laajoja kokonaisuuksia. Omaat näkemystä suunnittelukysymyksissä. Yhteistyö ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kaavanlaatijan pätevyyttä sekä käytännön kokemusta toimialaan kuuluvista tehtävistä. Eduksi hakijalle katsomme kokemuksen strategisen tason alueidenkäytön tehtävistä ja edunvalvontatyöstä sekä johtamiskokemuksen.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja tehtäväluokituksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kokonaistyöaikaa. Valittavalle kuuluu puhelinetu. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Ulkopuolisen asiantuntijan suorittama soveltuvuusarviointi on mahdollinen valintaprosessin aikana.

Päijät-Hämeen liitto on savuton työpaikka.

Hae virkaa viimeistään 27.3.2020 klo 15.00.

www.kuntarekry.fi 

Lisätietoja:

Laura Leppänen, maakuntajohtaja
laura.leppanen(a)paijat-hame.fi, puh. 040 7674 364