Haemme projektipäällikköä kansainväliseen Interreg-hankkeeseen

Maija Väkeväinen -

Tule meille, rautainen projektipäällikkö! Töitä on enemmän kuin ehdimme tehdä. Nyt pitäisi johtaa kuusi eurooppalaista maakuntaa vetovoimaisemmiksi digikeinoin.

Päijät-Hämeen liitto toimii kansainvälisen Interreg Europe –hankkeen pääpartnerina. Hankkeen projektipäällikkö pitää kiinteästi yhteyttä hankekumppaneihin eri puolilla Eurooppaa ja ohjelman sihteeristöön Ranskaan. Lisäksi tehtävässä johdetaan suomalaista sidosryhmää sekä hoidetaan hankesisältöön liittyviä yhteyksiä yhdessä liiton aluekehittäjien kanssa. Hankkeen teemana on digitaalisuus, joten ymmärrys digiteknologioiden sovelluksista teollisuudessa, markkinoinnissa ja julkisella sektorilla on eduksi, ettei sinua viedä kuin pässiä narussa.

Suurin osa työstä tehdään englanniksi, joten aidosti sujuva kielitaito on keskeinen menestystekijä toimeliaan ja avoimen luonteen lisäksi. Hakijalla on hyvä olla kokemusta vaativista kehittämishankkeista sekä EU-hankkeiden taloushallinnosta. Työ on määräaikainen tämän vuoden elokuusta vuoden 2022 alkuun.

Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, hauskat kollegat ja komean näköalan eurooppalaiseen hanketoimintaan. Palkka on noin 4.100 e/kk. Viimeinen hakupäivä on 27.5.2019. Valittavan henkilön tulisi aloittaa työnsä Päijät-Hämeen liitossa Lahdessa 1.8.2019.

Hae työpaikkaa:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/projektipaallikko-232717/?r=1

Lisätietoja

Riitta Nieminen, kehittämisjohtaja, 040 508 6526, riitta.nieminen(a)paijat-hame.fi