Kuntayhteyspäällikön tehtävä avoinna

Maija Väkeväinen -

Päijät-Hämeen liitto etsii joukkoonsa asiantuntevaa päällikkötason tekijää valmistelemaan maakunnan kuntien välistä yhteistyötä entistä tuloksekkaammaksi.

Tehtävässä toimit kuntajohtajakokouksen sekä maakunnan johtavien luottamushenkilöiden kokouksen valmisteluvoimana ja kuntayhteistyöhön liittyvien tilaisuuksien vastuullisena järjestäjänä. Osallistut sidosryhmäyhteistyöhön ja valmistelet kuntia koskettavia yhteisiä lausuntoja ja kannanottoja. Kuntayhteistyön vastuullisena valmistelijana toimit myös moottorina kuntien välisen sopimuksellisen yhteistyön sopimuskannan luomisessa ja ylläpidossa.

Työskentelet maakuntajohtajan alaisuudessa. Työtä tehdään kiinteässä yhteistyössä kuntajohtajien ja kuntien puheenjohtajafoorumin kanssa. Työotteeltasi olet vastuullinen, joustava ja motivoitunut oma-aloitteiseen työskentelyyn. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja uskallat rohkeasti osallistua tiukkoihinkin keskusteluihin.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Eduksi hakijalle katsomme kuntasektorin tuntemuksen, kokemuksen kunta-alan tehtävistä sekä kokemuksen verkostojohtamisesta.

Palkkaus määrätytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja tehtäväluokituksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kokonaistyöaikaa. Valittavalle kuuluu puhelinetu. Terhtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävä on kahden vuoden määräaikaisuus projektiluontoisesta erillisrahoituksesta johtuen. Tehtävän jatko on mahdollinen kahden vuoden määräajan jälkeen.

Päijät-Hämeen liitto on savuton työpaikka.

 

Hae työpaikkaa viimeistään 20.3.2020:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kuntayhteistyonpaallikko-280495-1/

 

Lisätietoja

Laura Leppänen, maakuntajohtaja
laura.leppanen(a)paijat-hame.fi, puh. 040 7674 364