LADEC neuvoo yrityksiä myös koronavirustilanteessa

Maaret Monola -

Tiedote: Julkaistu: 16.03.2020, Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n neuvontapalvelut jatkuvat vallitsevasta poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta: Asiakkaita tavataan ja yrityksiä neuvotaan, mutta etäyhteyksiä suositaan. LADECissa on myös varauduttu pandemiasta aiheutuvan ylimääräisen neuvonnan lisääntymiseen.

– Rahoitus- ja kriisineuvonta tulee varmasti lisääntymään. Autamme parhaamme mukaan. Yrittäjien kannattaa ottaa yhteyttä LADECin palvelunumeroon 044 702 2700 tai kotisivujen www.ladec.fi chatin kautta heti, mikäli on epätietoisuutta siitä mistä apua saa, suosittaa toimitusjohtaja Jukka Rantanen.

Tilanne kehittyy koko ajan. Vielä ei tiedetä, millaisia apuja valtion taholta on tulossa. Hallitus päättänee maanantain 16.3. aikana apupaketeista pk-yrityksille.

– Seuraamme tilannetta ja reagoimme välittömästi, kun selviää, mitä hallituksen päätökset tarkoittavat käytännössä julkisten yritystukien ja -lainojen osalta, toteaa Rantanen.

LADECin kotisivuilta www.ladec.fi löytyy ajankohtaista tietoa ja linkkejä hyödyllisiin tietolähteisiin. Tietoa ja linkkejä päivitetään koko ajan.

Lisätietoja:
Jukka Rantanen, toimitusjohtaja
044 749 9288
jukka.rantanen@ladec.fi