Sari Mertsalmi ja Harri Kuusela – Päijät-Hämeen liiton uudet työntekijät

Maija Väkeväinen -

Maakuntaliitto sai vahvistusta, kun kesällä kaksi uutta työntekijää aloittivat työnsä.

Uudessa hallintosihteerin tehtävässä aloitti kesäkuun alussa Sari Mertsalmi, joka on tuttu kasvo Päijät-Hämeen liitossa jo useamman vuoden ajalta. Sari on koulutukseltaan tietotekniikan tradenomi ja hän on toiminut aiemmin projekti- ja kehittämistehtävissä. Maakuntaliitossa hän oli toimistosihteerinä vuonna 2015,  ja lokakuusta 2017 lähtien maakunta- ja sote-uudistuksen projektitoimistossa  valmistelun päättymiseen saakka.

Hallintosihteeri työtehtäviin kuuluvat mm. esityslistojen ja pöytäkirjojen valmistelu, asianhallinnon kehittäminen ja it-yhteyshenkilön tehtävät. Sari puhkuu intoa päästessään nyt vastaamaan laajasta hallinnon kokonaisuudesta hänelle jo ennestään tutussa ympäristössä.

Päijät-Hämeen liitto toimii pääpartnerina kansainvälisessä Next2Met -hankkeessa (Interreg Europe –hanke), jonka teemana on maakunnan elin- ja vetovoiman lisääminen digitaalisuuden avulla. Elokuun alussa projektipäällikkönä aloitti VTM Harri Kuusela, joka on aikaisemmin työskennellyt sekä yksityisellä että julkisella sektorilla opetuksen ja digitalisuuden parissa.  Projektipäällikkö johtaa suomalaista sidosryhmää ja pitää tiiviisti yhteyttä hankekumppaneihin eri puolilla Eurooppaa.

  • ”Kansainvälisyys ja EU-projektimaailma ovat tuttuja, mutta lähinnä mukana olemisen ja tekemisen näkökulmasta. Siksi on mukavan haasteellista päästä johtamaan hanketta, jossa on paljon erilaisia toimijoita sekä mielenkiintoinen ja relevantti sisältö”, toteaa Kuusela.

Yhteystiedot

Sari Mertsalmi, hallintosihteeri, puh. 044 3719 470
sari.mertsalmi(a)paijat-hame.fi

Harri Kuusela, projektipäällikkö,  puh. 044 077 3630
harri.kuusela(a)paijat-hame.fi