15.1.2020 - 15.1.2020

Vetovoimaa ruostevyöhykkeelle pehmeällä digitalisaatiolla: Sibeliustalo 15.1.2020

Harri Kuusela -

Miten pieni maakunta pärjää ison vetovoimaisen metropolin kupeessa? Miten houkutella ja pitää alueella ihmisiä, osaamista ja pääomaa? Miten digitalisaatiota voidaan hyödyntää elämänlaadun parantamisessa ja sitä kautta alueen vetovoiman kehittämisessä?

Next2Met Interreg Europe -hanke järjestää kansainvälisen tietotuokio- ja vaihdantapäivän Lahden Sibeliustalolla keskiviikkona 15.1.2020. Emäntämaakunta Päijät-Hämeen lisäksi esillä ovat hankkeen kumppanit eurooppalaisten metropolien Barcelonan, Wienin ja Dublinin kupeesta sekä Pohjois-Saksan ja Koillis-Puolan alueilta.

Päivän aikana esitellään tiedonvaihdon ja keskustelun pohjaksi erilaisia käytännön toimenpiteitä ja suunnitelmia alueellisen vetovoiman kehittämiseksi. Digitaalisuus on mukana, mutta enemmän välineenä kuin itsetarkoituksena.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta paikkoja on rajoitetusti. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen julkaistaan lähiaikoina.

Mikäli aluekehityksen ja digitaalisuuden yhdistelmä kiinnostaa, merkitse päivä kalenteriisi ja seuraa uutisointia. Tervetuloa!

Lisätiedot: projektipäällikkö Harri Kuusela, harri.kuusela@paijat-hame.fi, 044 077 3630

https://www.interregeurope.eu/next2met/