Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Koulutus: Kesätapahtuman markkinointi

24.5.2023 kello 17:00 - 19:00

Vapaa pääsy

Kaikki osaamme viestiä, mutta kuinka tehdä sitä hyvin? Tapahtumatuotannoissa harvoin on liikaa rahaa käytettäväksi mainontaan ja markkinointiin, joten liikenevät resurssit olisi käytettävä tehokkaasti. Entä kuinka saavuttaa median mielenkiinto?

Näitä asioita pohditaan Päijät-Hämeen kulttuuritoimijoille järjestettävässä tapahtumien viestinnän ja markkinoinnin koulutuksessa. Teams-alustalla järjestettävässä tilaisuudessa kouluttajana toimii Ossi Arvela, jolla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus niin tapatumatuotannoista kuin myös toimittajana työskentelemisestä. Koulutus on osallistujille ilmainen, mutta siihen tulee ilmoittautua ennakkoon viimeistään 20.5.2023.

Koulutus järjestetään verkossa Teams-alustalla. Pystyt käyttämään sitä tietokoneen verkkoselaimella. Mobiililaitteella käyttöä varten tulee ladata erillinen, ilmainen sovellus puhelimen sovelluskaupasta.

Koulutuksen järjestää Päijät-Hämeen kulttuuriverkko -hanke, joka on maakunnassa toteutettava kuntien kulttuuritoiminnan alueellinen kehittämistehtävä. Tehtävän rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö ja Päijät-Hämeen liitto. Liitto toimii hankkeen koordinaattorina. Hankkeen verkkosivut: https://www.paijat-hame.fi/kulttuuri.

Ilmoittaudu viimeistään 24.5.