Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Info EU:n CERV-ohjelman rahoitusmahdollisuuksista kunnille

29.4. kello 14:00 - 15:30

Päijät-Hämeen liitto ja Oikeusministeriö järjestävät ma 29.4. klo 14-16 Teams-alustalla infotilaisuuden, jossa ohjelman kansallisen yhteyspisteen asiantuntijat kertovat aiheesta. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä.

CERV on EU:n uusi Kansalaisuus, tasa-arvo, perusoikeudet ja arvot –ohjelma, joka tarjoaa runsaasti rahoitusmahdollisuuksia hanketoiminnalle.

Ohjelman kohderyhmiä ovat muiden muassa julkisen sektorin toimijat (paikalliset, alueelliset, kansalliset), koulutus- ja tutkimuslaitokset, kansalaisjärjestöt, sekä monet voittoa tavoittelemattomat toimijat.

Ohjelmassa on 15 rahoitushakua eri teemoille esimerkiksi: ystävyyskunnat, kuntien verkostot, kansalaisten osallistuminen, eurooppalaisen muistiperinnön edistäminen, tasa-arvon edistäminen jne.

Keskimääräinen avustussumma on 240 000 e per hanke. Hankkeiden omarahoitusosuus on tyypillisesti vain 10 %. Sitä voi kattaa esimerkiksi vapaaehtoistyöllä tai kohdentamalla omaa työtä. Suomalaisten hanke-ehdotusten läpimeno-osuus on ollut keskimäärin 44 %.

Tilaisuus pidetään suomeksi.

Tilaisuuden alustava ohjelma

14.00 Tervetuloa
14.00 CERV-ohjelman perustiedot ja avustusmahdollisuudet
15:30 Kysymyksiä ja keskustelua
16:00 Tilaisuus päättyy viimeistään

Lisätietoja ohjelmasta: cerv.om@gov.fi tai yhteyspisteen verkkosivut.

 Oikeusministeriö kerää yhteystietosi hankeseurantaa varten. Kyseessä on Euroopan komission rahoittama hanke, joten oikeusministeriön on pyydettäessä luovutettava tiedot komissiolle hankeseurantaan liittyvää tilintarkastusta varten. Oikeusministeriö säilyttää antamiasi tietoja enintään viiden vuoden ajan ja käsittelee niitä yleisen edun mukaisen tehtävän hoitamiseksi. Jos haluat tietosi poistettavan, voit ilmoittaa osoitteeseen cerv.om@gov.fi.

Tilaisuus on suunnattu Päijät-Hämeen kunnille. Siihen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.