Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kulttuuriverkko: Moninaisuuden verkkoklinikka

13.10.2023 kello 09:00 - 11:00

Alueellinen moninaisuuden verkkoklinikka on suunnattu Päijät-Hämeen kulttuuritoimijoille. Kahden tunnin mittaisessa työpajassa käymme läpi moninaisuuteen, inkluusioon, yhdenvertaisuuteen ja normeihin liittyviä termejä. Sen lisäksi keskustelemme siitä, miten voimme paremmin tunnistaa ja ymmärtää tiedostamattomia ennakkoluuloja ja mikroaggressioita. Pääideana on tulla tietoisemmaksi valinnoistamme, omasta vallastamme ja siitä, miten vaikutamme toisiimme ja yhteisöihimme.

Klinikkaa vetävät Arlene Tucker Kulttuuria kaikille -palvelusta ja moninaisuusagentti Martina Marti.

Martina: ”Minulle moninaisuus on elettyä todellisuutta. Taiteellisten prosessien ja kulttuuri-instituutioiden uudelleenajattelu osallistavasta näkökulmasta ei ole vain haastavaa, vaan ennen kaikkea äärimmäisen inspiroivaa. Tämän haluaisin välittää moninaisuustyön välittäjänä.” Tutustu Martinaan paremmin Kulttuuri kaikille -verkkopalvelussa.

Arlene työskentelee projektipäällikkönä moninaisuutta edistävässä valtakunnallisessa kuntien kulttuuritoiminnan kehittämistehtävässä.

Klinikka järjestetään suomen kielellä Microsoft Teams -alustalla. Tarvitset osallistumista varten tietokoneen tai mobiililaitteen, kuten kännykän tai tablettitietokoneen. Mobiililaitteeseen tulee ennen työpajaa ladata Microsoft Teams-sovellus laittaan sovelluskaupasta. Tietokoneella pystyt liittymään koulutukseen suoraan selaimella. Koneessasi tulee olla mikrofoni ja kaiuttimet tai erilliset kuulokkeet. joissa on mikrofoni. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.10.2023.

Verkkoklinikka järjestetään osana Päijät-Hämeen kulttuuriverkko -hanketta, jonka rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Lisätietoja hankkeesta: paijat-hame.fi/kulttuuriverkko

Tietosuojaselosteen henkilötietojen käsittelystä löydät osoitteesta paijat-hame.fi/tietosuoja

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

Päijät-Hämeen kulttuuriverkko -hanke
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto