Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Moninaisuus on mahdollisuus -koulutus kotiseututoimijoille

24.4. kello 13:00 - 15:30

Kuvituskuva, jossa moninainen joukko ihmisiä ja teksti Kestävä kotiseutu ja moninaisuus.

Tervetuloa matkalle kohti inklusiivisempaa kotiseutua! Oletko koskaan pysähtynyt pohtimaan, miten elinympäristösi moninaisuus vaikuttaa omassa arjessasi? Moninaisuudesta keskustellaan juuri nyt paljon. Mistä niissä keskusteluissa oikeastaan on kyse ja miksi ne ovat tärkeitä?

Suomen Kotiseutuliitto tarjoaa moninaisuuskoulutuksen kulttuuri- ja järjestökentän toimijoille, alueen kotiseutuväelle sekä kaikille asiasta kiinnostuneille. Koulutuksessa moninaisuusasiantuntija Martina Marti johdattelee moninaisuuden ja yhdenvertaisuuden aihepiiriin ja tarjoaa keinoja oman moninaisuusosaamisen kehittämiseen – niin omassa elinympäristössä, ammatissa, kotiseututyössä kuin henkilökohtaisessa elämässä. Yhdessä koulutukseen osallistujien kanssa hän avaa moninaisen yhteiskunnan arvoja ja näyttää, miten jokainen voi huomioida moninaisuutta omassa toiminnassaan.

Aika: Keskiviikko 24.4. kello 13-15.30 (2,5 tuntia)
Paikka: Päijät-Hämeen liiton toimisto, Hämeenkatu 9A, Lahti
Ilmoittautuminen: viimeistään 16.4. tästä linkistä. Huomaathan, että maakunnalliseen kokoukseen tulee ilmoittautua erikseen.

Koulutus on maksuton ja mukaan mahtuu 20 henkilöä. Koulutus järjestetään Kotiseutuliiton maakunnallisen kokouksen yhteydessä. Koulutuksen jälkeen tarjoamme kakkukahvit 75-vuotiaan Suomen Kotiseutuliiton kunniaksi. Koulutus on osa Kotiseutuliiton Mestarit & kisällit -hanketta ja sitä tukee Alfred Kordelinin säätiö.

Kouluttajasta: https://www.kulttuuriakaikille.fi/monianisuusagentit_martina_marti

“Minulle moninaisuus on elettyä todellisuutta. Taiteellisten prosessien ja kulttuuri-instituutioiden uudelleenajattelu inkluusion näkökulmasta ei ole vain haastavaa, vaan ennen kaikkea äärimmäisen inspiroivaa. Kouluttajana haluaisin innostaa ihmisiä näkemään moninaisuus mahdollisuutena.”

Koulutuksen järjestää Kotiseutuliitto yhdessä Päijät-Hämeen liiton kanssa.

Tiedot

Päivämäärä:
24.4.
Aika:
13:00 - 15:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Kotiseutuliitto
Puhelin
www.kotiseutuliitto.fi

Tapahtumapaikka

Päijät-Hämeen liitto
Hämeenkatu 9 A
Lahti, 15210 Suomi
+ Google Map
Puhelin
+35844 371 9470
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
GDPR-asetuksen piilottamaa sisältöä
Hyväksyttyäsi evästeet sivuston ulkopuolinen sisältö (esim. Youtube-videot) ladataan sivulle