Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Päijät-Hämeen vaikuttamistilaisuus kulttuuripoliittisesta selonteosta

7.5. kello 16:00 - 18:00

Opetus- ja kulttuuriministeriö valmistelee kulttuuripoliittisen selonteon antamista eduskunnalle. Valtioneuvoston mukaan selonteossa esitettävän tulevaisuuskuvan ja tarvittavien toimenpiteiden perustana on taide- ja kulttuurialan tilannekuva sekä keskeiset toimintaympäristöä muuttavat tekijät. Lisätietoja selontekoprosessista: https://valtioneuvosto.fi/hanke?tunnus=OKM044:00/2023

Päijät-Hämeen liitto ja alueen kunnat järjestävät keskustelutilaisuuden kulttuuripoliittisesta selonteosta ja kulttuurin tulevaisuudesta tiistaina 7.5. klo 16­-18. Tilaisuus järjestetään hybridimuotoisena. Voit osallistua tilaisuuteen paikan päällä Päijät-Hämeen liiton toimistolla (rajattu osallistujamäärä, paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä) tai verkossa omalta koneelta.

Tilaisuus on suunnattu kulttuuritoimijoille, kuntien, liiton ja hyvinvointialueen luottamushenkilöille ja työntekijöille, taiteilijoille, oppilaitosten edustajille sekä muille teemasta kiinnostuneille. Tilaisuuteen ovat osallistumassa kulttuuripoliittisen selonteon työryhmän puheenjohtaja, valtiosihteeri Elina Laavi.

Tilaisuuden alustusten jälkeen keskustelua jatketaan pienryhmissä. Ryhmätöiden tuotokset välitetään tausta-aineistoksi kulttuuripoliittisen selonteon valmistelusta vastaavalle työryhmälle. Ilmoittautumiset viimeistään 30.4 Päijät-Hämeen liiton verkkosivuilla olevalla lomakkeella.

Ennen tilaisuutta on myös mahdollisuus antaa näkemyksiä selonteon taustatyön tueksi opetus- ja kulttuuriministeriön verkkolomakkeella: https://okm.fi/kulttuuriselonteko

Lisätiedot

Joonas Pokkinen
Projektipäällikkö,
Päijät-Hämeen kulttuuriverkko
joonas.pokkinen@paijat-hame.fi
p. 044 077 3466

Tiedot

Päivämäärä:
7.5.
Aika:
16:00 - 18:00
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://link.webropolsurveys.com/EP/6C191F88C692A385