Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Työpaja: Ennakoi ja varaudu tulevaan – liiketoiminta muuttuu

6.4.2022 kello 13:00 - 15:30

Nopat, teksti Change / Chance

Ilmastonmuutos, biodiversiteettikato, kestävyyskriisi – mihin maailma on menossa ja miten pysyä mukana? Miten yrityksesi selviytyy ilmastonmuutoksen tuomista haasteista ja luovii eteenpäin? Tulevaan on mahdollista valmistautua pohtimalla eri vaihtoehtoja ja varautumalla mahdollisiin tulevaisuuksiin.

Tilaisuuden tarkoituksena on antaa parempi kuva muutoksesta, sekä pienryhmissä haastaa itseään ja muita vastaamaan kuviteltavien tulevaisuuksien tuomiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Voidaanko tulevaisuutta tehdä? Jokainen meistä omilla toimillaan vaikuttaa niin kuluttajana, työntekijänä kuin yrittäjänä mihin suuntaan tulevaisuus muotoutuu. Pysähtymällä hetkeksi muistelemaan menneitä, tarkkailemaan tätä päivää ja kuvittelemaan tulevaa, olemme tietoisempia asioiden tilasta ja pystymme varautumaan.

Alustuksessa kuulemme ennakoinnista ja sen merkityksestä yrityksille. Lisäksi saamme tietoa ilmastonmuutoksen vaikutuksista yritystoimintaan, päästövähennysvinkkejä sekä miten yritykset voivat vastata muuttuvaan toimintaympäristöön.

Tilaisuus toteutetaan Teams-kokouksena 6.4.2022 klo 13:00-15:30. Mikäli onnistaa, voimme kokoontua Päijät-Hämeen liiton tiloihin Lahden keskustaan. Tilaisuus on suunnattu Päijät-Hämeen Ilmastokumppaneille, muutkin yritykset ovat tervetulleita.

Ilmoittaudu työpajaan tällä linkillä viimeistään 23.3.2022. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta.

Tervetuloa!

Lisätiedot: Johanna Snell, johanna.snell(a)paijat-hame.fi
Tilaisuuden järjestää Ilmastokumppanuus – Kunnat ja yritykset hanke, jota rahoittaa Ympäristöministeriö.

Tiedot

Päivämäärä:
6.4.2022
Aika:
13:00 - 15:30
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Verkkotyöpaja

Järjestäjä

Päijät-Hämeen liitto, Juha Hertsi
Puhelin
+358 44 371 9442
Sähköposti
juha.hertsi@paijat-hame.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto