Valitse sivu

Hakuaikaa jatkettu 23.4.2020 klo 15.00 saakka.

Työskentelet maakuntajohtajan alaisuudessa, osana liiton johtoryhmää. Johdat aluesuunnittelun ja tutkimuksen vastuualuetta vastaten kaavoituksen ja liikennejärjestelmätyön prosesseista. Edistät maakuntajohtajan rinnalla tehtäväkenttääsi kuuluvia asioita myös kansallisessa edunvalvonnassa. Olet ulospäin suuntautunut ja hallitset laajoja kokonaisuuksia. Omaat näkemystä suunnittelukysymyksissä. Yhteistyö ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kaavanlaatijan pätevyyttä sekä käytännön kokemusta toimialaan kuuluvista tehtävistä. Eduksi hakijalle katsomme kokemuksen strategisen tason alueidenkäytön tehtävistä ja edunvalvontatyöstä sekä johtamiskokemuksen.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja tehtäväluokituksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kokonaistyöaikaa. Valittavalle kuuluu puhelinetu. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Ulkopuolisen asiantuntijan suorittama soveltuvuusarviointi on mahdollinen valintaprosessin aikana.
Päijät-Hämeen liitto on savuton työpaikka.

Viran hakuaikaa on jatkettu ja virkaa 27.3.2020 mennessä hakeneet otetaan tässä haussa huomioon.

Hae virkaa viimeistään 23.4.2020 klo 15.00. Kuntarekry.fi

Lahdessa 1.4.2020

Laura Leppänen, maakuntajohtaja, puh. 040 7674 364, laura.leppanen(a)paijat-hame.fi
Jari Paakkunainen, hallintojohtaja, puh. 044 3719 455, jari.paakkunainen(a)paijat-hame.fi