Valitse sivu

Tehtäväni Päijät-Hämeen liitossa

Toimin johdon sihteerinä ja keskeisiin tehtäviini kuuluvat maakuntajohtajan sihteerin tehtävät, tilaisuuksien ja tapahtumien järjestelyt, PR ja markkinointi, sidosryhmäyhteistyö, maakunnan lähiruoka – Vellamomenun koordinointi, sekä matkajärjestelyt.

Mitä harrastan ja mistä innostun

Harrastan rentoa, aktiivista ja  kiireetöntä elämää. Innostun hyvästä ruuasta ja jaloista juomista, hyvästä seurasta – innostun ihmisistä! Näistä edellä mainituista nautin mm. Rotisseurs -järjestössä ja Päijät-Hämeen Keittiömestarit -yhdistyksessä.   

Eija Säynätmäki seisoo juhla-asussa Taustalla kansainvälisen Rotisseurs-järjestön tunnuksen edessä. Hänellä on yllään pitkä tumma hame, vaalea pitsipusero ja käädyt kaulassaan.
Eija Säynätmäki Rovaniemellä 24.8.2019 pidetyssä Rotisseurs -järjestön Suurkapitulissa. Tilaisuudessa hänelle luovutettiin järjestön Vice Chargée de Mission -käädyt.

Parasta työssäni

Ihmiset ja liiton toimintakentän laaja verkostotuntemus.

Varhainen muistoni Päijät-Hämeestä

Aikoinaan Lahdenkatua pohjoiseen ajettaessa Yhteiskoulun jälkeen sijaitsi  massiiviset Malskin tuotanto- ja toimitilarakennukset, ne olivat minulle pitkään lahtelaisuuden maamerkki.

Alueen kunnat, jotka liittyvät omaan elämääni

Muutettuani Lahteen Asikkala oli minulle ensimmäinen kunta, jossa vietin monia aurinkoisia kesiä. Sinne on lämmin side edelleenkin.

Tätä ette minusta vielä tiedäkään

Rakastan rautakauppoja, inhoan hillosipulia.

Lempipaikkani Päijät-Hämeessä

Ei ole vain yhtä lempipaikkaa vaan koko päijäthämäläinen mielenmaisemani on täynnä vihreitä harjuja, sinistä vettä ja valkeaa lunta.

Ollaan yhteydessä

eija.saynatmaki(a)paijat-hame.fi, puh. 044 3719 430