Valitse sivu

Vedän Interreg Europe -projektia nimeltään Next2Met. Sen tavoitteena on parantaa metropolialueiden viereisten maakuntien vetovoimaa digitalisaation avulla. Mukana on kuusi eurooppalaista maakuntaa, joilla kaikilla on sama haaste: kuinka houkutella ihmisiä, osaamista ja pääomaa – tai saada ne säilymään alueella.

Taustani

Koulutukseltani olen VTM/opettaja, pääaine käytännöllinen filosofia. Tekemisen ja lisäopintojen kautta olen eksynyt myös digitaaliselle puolelle. Aikaisemmin olen työskennellyt yrittäjänä, opetuksen kehitystehtävissä korkeakouluissa, yksityisellä IT-sektorilla ja opettajana.

Mistä innostun

Harrastan liikuntaa mm. juoksemalla futiskentällä yrittäen samalla väistellä palloa ja pelaajia (erotuomarina siis), koiran säännöllistä ulkoilutusta, kotitalousrutiineja ja satunnaista lukemista ja muuta yleissivistystä. Innostun uuden musiikin löytämisestä.

Parasta työssäni

Mahdollisuus vaikuttaa oman maakunnan tulevaisuuteen.

Haluaisin vielä tehdä tai oppia

Haluaisin käydä uudestaan Etelä-Afrikassa ja oppia lumilautailussa menemään ns. väärä jalka edellä.

Varhainen muistoni Päijät-Hämeessä

Lapsuudessa kuljin bussilla mummolaan Lahden läpi ja muistan pysähdyksen vanhalla linja-autoasemalla. Sen arkkitehtuuri sykähdyttää edelleen.

Mitkä maakunnan kunnat liittyvät omaan historiaani, ja miten?

Olen joskus kauan sitten nuorena miehenä viettänyt (opiskellut?) vuoden Hartolan opistossa. Kasvattava kokemus, kaikin puolin.

Lempipaikkani Päijät-Hämeessä

Kisapuisto.

Muistuipa mieleeni

Päijät-Häme on mesta paikka: sopivan kokoinen, ihmisläheinen, hyvä paikka elää.

Ollaan yhteydessä

harri.kuusela(a)paijat-hame.fi, puh. 044 077 3630
@kuuhar