Valitse sivu

Mitä teen Päijät-Hämeen liitossa

Toimin aluesuunnittelun tiimissä liikenteen erityisasiantuntijana, ja vastaan liikennesuunnittelusta maakuntakaavaa, kaupunkiseutusuunnitelmaa ja rakennemallia varten. Koordinoin myös maakunnan liikennejärjestelmäryhmän toimintaa ja liikennejärjestelmäsuunnitelman toimeenpanoa. Lisäksi vastuullani on liikenteen asiantuntijatiedon tuottaminen ja selvitysten tilaaminen aluesuunnittelua ja edunvalvontaa varten. Työpöydälläni on siis kaikkea pyöräpysäköinnistä suuriin raideliikennehankkeisiin.

Taustani

Koulutukseltani olen liikennealan diplomi-insinööri ja filosofian maisteri suunnittelumaantieteestä. Olen aiemmin työskennellyt muun muassa Helsingin seudun liikenteellä liikennetutkijana ja konsultilla liikennesuunnittelijana monipuolisten liikenteen selvitysten parissa.

Mistä innostun?

Innostun hieman liiankin helposti uusista asioista niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin. Retkiluistelusta työkaverit eivät kuitenkaan ole vielä saaneet minua innostumaan. 

Parasta työssäni

Mahdollisuus tehdä ihmisten arkiliikkumisesta entistä toimivampaa, turvallisempaa ja kestävämpää, mikä vaikuttaa päijäthämäläisten ja muiden ihmisten arkeen sekä esimerkiksi alueen elinvoimaan. Lisäksi minua motivoi uuden oppiminen, työn monipuolisuus.

Haluaisin vielä tehdä tai oppia

Haluan tehdä enemmän erityisesti niitä asioita, joista olen tähänkin saakka nauttinut, kuten lenkkeillä, lukea kirjoja, matkustella sekä viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Haluaisin myös oppia lisää valokuvauksesta sekä tietysti liikenteestä!

Varhainen muistoni Päijät-Hämeestä

Kaikki varhaiset muistoni liittyvät Päijät-Hämeeseen! Salpausselän maastot, Messilän rinteet, Kaupunginkirjaston musiikkiosasto, Päijänteen rannat ja Radiomäen kentällä vietetyt tunnit ovat kaikki kirkkaasti mielessä. Musiikkiluokillakin lauloimme Vihreiden harjujen maata.

Mitkä maakunnan kunnat liittyvät omaan historiaani, ja miten?

Asun tällä hetkellä Vantaalla, mutta lapsuuteni ja nuoruuteni olen viettänyt Lahdessa sekä muualla Päijät-Hämeessä. Yleisurheiluharrastuksen parissa on tullut kierrettyä varmaankin kaikkien kuntien liikuntapaikkoja, ja olen viettänyt paljon aikaa esimerkiksi mökkeillen Asikkalassa, Sysmässä, Heinolassa ja Padasjoella.

Tätä ette tiedäkään minusta

Tässä tuli jo aika paljon uutta…

Ollaan yhteydessä!

petra.reimi(a)paijat-hame.fi, puh. 044 371 9467

Tutustu myös muihin asiantuntijoihimme

Aiemmin ilmestyneet henkilökunnan esittelyt löydät täältä.