Valitse sivu

Etsimme henkilöä, joka hallitsee paikkatiedot ja osaa laatia karttoja

Päijät-Hämeen kokonaismaakuntakaavan päivitys on käynnistynyt. Se on laaja työ ja aluesuunnittelussa on tarve suunnittelijalle, joka huolehtii kaavan piirtämisestä ja käytännön suunnittelutyöstä yhdessä erityisasiantuntijoiden kanssa. Maakuntakaavakartan laatimisen lisäksi työ sisältää myös muiden, esimerkiksi selvityksiä tukevien karttojen piirtämistä ja kaavatyön avustavia tehtäviä.

Työssä on keskeistä paikkatietojen hallinta. Suunnittelussa käytämme ArcGis Pro ja Online -ohjelmistoja.

Työhön soveltuvia koulutuksia on useita. Paikkatieto-osaamisesi voi olla peräisin toisen asteen suunnitteluavustajan koulutuksesta, ammattikorkeakoulun insinöörin tutkinnon suorittamisesta tai maantieteilijän maisteriopinnoista yliopistosta. Myös työssä oppineiden kartanpiirtotaidot huomioidaan.

Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kasvaa työssä kartanpiirtäjästä maankäytön suunnittelijaksi tai asiantuntijaksi ja antaa mahdollisuuksia edetä työuralla moniin eri suuntiin.

Tehtävänimike ja palkkaus määräytyvät tehtävään valittavan henkilön koulutuksen ja kokemuksen perusteella. Päijät-Hämeen liitossa on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Työsuhteessa noudatetaan KVTES:n määräyksiä.

Toimistomme sijaitsee Lahden keskustassa osoitteessa Hämeenkatu 9.

Hakuohjeet:

Täytä sähköinen lomake osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään sunnuntaina 7.4.2024.

Lisätietoja:

Niina Ahlfors
aluesuunnittelujohtaja
+358 40 531 7628
niina.ahlfors(a)paijat-hame.fi

Lahdessa 18. päivänä maaliskuuta 2024

PÄIJÄT-HÄMEEN LIITTO