Valitse sivu

Hämeen vaalipiirin kansanedustajat sekä Hämeen liiton ja Päijät-Hämeen liiton johto tekivät kesäkiertueen tiistaina 15.8. Riihimäelle ja Forssaan puolustusteollisuuden yrityksiin.

Kanta-Hämeessä toimii vahva puolustusvoimien ja -teollisuuden keskittymä, ja Suomen Nato-jäsenyys vaikuttaa myös maakunnan toimijoihin.
Hämeen vaalipiirin kansanedustajat näkevät tärkeänä pitää huolen siitä, että puolustusalan toimijoilla on edellytykset jatkaa ja kehittää toimintaansa.

  • Elämme Ukrainan sodan ja Nato-jäsenyyden myötä erityisiä aikoja. Meidän tehtävänämme on varmistaa, että puolustusvälineiden valmistus ja tarvittavat toiminnot, kuten yritysten vientimahdollisuudet säilyvät, sanoo Hämeen vaalipiirin puheenjohtaja Mika Kari.
  • Puolustusteollisuus ja -ala ylipäätään luo uusia työpaikkoja ja erikoisosaamista ja vahvistaa näin aluettamme, sen asemaa ja koko Suomen asemaa, Mika Kari jatkaa.

Hämeen vaalipiirin kansanedustajat tapaavat säännöllisesti kerran kuukaudessa kahden maakunnan yhteisten asioiden äärelle maakuntaliittojen kokoon kutsumana.

  • Meillä on hyvä yhteistyö yli puoluerajojen, sillä maakuntien yhteiset ja molempien omat edunvalvonnan ja kehittämisen tarpeet vaativat yhteistä tukea, jotta niiden toteutuminen on mahdollista, Mika Kari toteaa.


Lisätietoja

Mika Kari, Hämeen vaalipiirin puheenjohtaja, p. 09 432 3066

Kuva: Hämeen liitto. Ryhmäkuvassa Hämeen vaalipiirin kansanedustajia sekä Päijät-Hämeen liiton ja Hämeen liiton edustajat.