Valitse sivu

EU:n koheesio- ja uudistusasioista vastaava komissaari Elisa Ferreira vierailee Suomessa 20.–22.9.2023. Ferreira tapaa vierailunsa aikana pääministeri Petteri Orpon ja Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Anders Adlercreutzin.

Tänään 21.9. Ferreira osallistuu elinkeinoministeri Wille Rydmanin kanssa Mikkelissä Rakennetaan yhdessä tulevaisuuden EU:n alue- ja rakennepolitiikkaa –tapahtumaan, jossa he alustavat koheesio- ja uudistusasioista. Tilaisuudessa tarkastellaan erilaisten alueiden tilannetta ja erilaisia tarpeita myös tutkijayhteisön puheenvuorojen kautta sekä alueiden näkökulmasta.

Tapahtuman yhteydessä komissaari tapaa myös maakuntajohtajia. Päijät-Hämeen liitosta tilaisuuteen osallistuu maakuntajohtaja Niina Pautola-Mol.

  • On hienoa, että komissaari Ferreira vierailee Suomessa.  Odotamme mielenkiinnolla keskustelua EU:n alue- ja rakennepolitiikasta sekä komissaarin näkemyksiä koheesiopolitiikan tulevaisuudesta, kertoo Pautola-Mol.

Tulevaisuuden EU:n alue- ja rakennepolitiikka –tilaisuutta voi seurata työ- ja elinkeinoministeriön youtube-kanavalla livestriiminä klo 14.30 alkaen.

Artikkelin kuva: Euroopan komissio, Piero Cruciatti

Lisätietoja

Niina Pautola-Mol
maakuntajohtaja
+358 44 077 3010
niina.pautola-mol(a)paijat-hame.fi