Valitse sivu

Iitin, Kärkölän, Sysmän ja Padasjoen kunnat Päijät-Hämeessä hakevat yhteistä kaavoittajaa kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään. Määräaikaisuuden perusteena on kuntien yhteistoimintakokeilu. Jos kokeilu onnistuu, on kuntien yhteinen kaavoittaja mahdollista vakinaistaa tehtävään.

Kaavoittajan tehtävänä on laatia tai kilpailuttaa ja tilata yleispiirteisiä ja yksityiskohtaisia, alueiden käyttöä ja rakentamista ohjaavia kaavoja sekä huolehtia kaavahankkeiden selvityksistä, vaikutusten arvioinneista, vuorovaikutusmenettelyistä, kaavaan liittyvistä suunnitelmista ja päätöksenteon valmisteluista.

Kaavoittajan kelpoisuusvaatimuksena on suunnittelutehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja tehtävän vaativuuden edellyttämä riittävä kokemus. Eduksi katsotaan kaavoitukseen liittyvä erityisosaaminen.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä ja liikkumista kunnissa. Kuntien yhteisen kaavoittajan päätoimipaikka voi sijaita missä tahansa neljässä kunnassa tai Lahdessa Päijät-Hämeen liiton tiloissa. Tehtävään palkattavan toive ratkaisee päätoimipaikan.

Kuntien yhteinen kaavoittaja on Iitin kunnassa kaavoittajan tehtävässä ja kuuluu Iitin kunnan henkilökuntaan.

Tehtäväkohtainen palkka on 4 500 €/ kk. Työkokemuksen mukaan on lisäksi mahdollista saada ammattialalisää max. 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta laskettuna.

Työssä noudatetaan kunnallisen teknisen henkilöstön sopimusta ja tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Hakemus tehdään sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi 4.12.2023 klo 15.00 mennessä. Ilmoituksen työavain on 563578.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä maankäytön suunnittelijana ja asiantuntijana.

Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa ja neljän kuukauden koeaikaa.

Työ alkaa helmikuussa 2024 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antavat: Iitin kunnanjohtaja Jarkko Salonen, p. 040 726 2990, jarkko.salonen@iitti.fi ja Päijät-Hämeen liiton aluesuunnittelujohtaja Niina Ahlfors, p. 040 531 7628, niina.ahlfors@paijat-hame.fi