Valitse sivu

Päijät-Hämeen liiton aluekehityspäällikön tehtävä on avoinna ja hakuaika päättyy viikon kuluttua – perjantaina 10.6.2022. Paikka tuli hakuun, kun sitä aiemmin hoitanut Juha Hertsi valittiin kehittämisjohtajaksi. Hän aloitti virassa kesäkuun alussa.

Avoinna olevaa aluekehityspäällikön tehtävää hoitaa kesäkuun ajan FM Lauri Kuukasjärvi. Hänellä on yli 35 vuoden kokemus alue-, innovaatio- ja yrityskehittämisen tehtävissä sekä Suomessa että ulkomailla. Hän on ollut aiemminkin työssä Päijät-Hämeen liitossa. Vuosina 2009–2011 hän toimi projektipäällikkönä Kuntien palvelurakenteiden kehittämishankkeessa . Uudenmaan liitossa elinkeinopäällikkönä (2016–2020) hänellä oli merkittävä rooli Uusimaa-ohjelman valmistelussa.

Kuukasjärven tehtävänä on Päijät-Hämeen liiton kansainvälisten hankkeiden valmistelu ja aluekehitysrahoituksen hankkeiden koordinointi ja arviointi.

  • Olemme toimineet koko kevään vajaamiehityksellä, joten on hienoa, että saimme kokeneen vahvistuksen tiimiimme, iloitsee kehittämisjohtaja Juha Hertsi.

Laurin yhteystiedot:

Puh. +358 44 077 3431 lauri.kuukasjarvi(a)paijat-hame.fi

Lisätietoja

Juha Hertsi
kehittämisjohtaja
puh. 044 371 9442
juha.hertsi(a)paijat-hame.fi