Valitse sivu

Määräaikainen suunnittelija Loorents Hertsi kartoittaa ja arvioi yhdessä ilmastohankkeiden projektipäällikön kanssa maakunnan energiataseen tuotto- ja kulutusvirrat. Koottuja tietoja hyödynnetään tarkemman energiataseen laadinnassa ja tulevassa visiotyössä. Hertsin sopimus on ajalle 11.12.2023–2.2.2024.

Hertsi opiskelee Oulun yliopistossa kauppatieteitä. Hän valmistui kesällä kauppatieteiden kandidaatiksi ja on nyt maisterivaiheessa pääaineenaan kansainvälinen johtaminen.

Näin Loorents kertoo itsestään:

Tein kandidaatintutkielmani vastuullisuudesta ja nyt pääsen CANEMURE-hankkeessa toimimaan vastuullisuuden parissa, kartoittamalla maakunnan energian tuotantoa, kulutusta ja vaihtoehtoisia energiamuotoja. Työn alettua kaikki on tietenkin uuden opettelua, mutta innokkaana opin joka päivä uutta. Päijät-Hämeessä on vielä paljon käyttämätöntä potentiaalia vihreän energian hyödyntämiseen.

Urheilu-uran jälkeen tavoitteenani on luoda toinen ura, mihin kuuluu opintojen loppuun saattaminen ja samalla työelämän kokemuksen hankkiminen. Olen asunut lähes koko elämäni Lahdessa, välissä käynyt Vaasassa ja Oulussa pelaamassa jalkapalloa.

Päijät-Hämeessä parasta on tarunhohtoinen luonto, joissa saa nauttia puhtaasta ilmasta ja rauhasta. Harrastuksiani ovat jalkapallo, mailapelit ja visailu.

Yhteystiedot

loorents.hertsi@paijat-hame.fi