Valitse sivu

Naantalin kaupunginvaltuusto valitsi yksimielisellä päätöksellään kaupunginjohtajaksi Päijät-Hämeen maakuntajohtaja Laura Leppäsen. Hän on ollut vuoden 2019 alusta lähtien ensin kahden vuoden määräaikaisena maakuntajohtajana ja vuoden 2021 alusta maakuntajohtajan vakinaisessa virassa.

Maakuntajohtajana Laura Leppänen on ollut näkyvä ja tinkimätön alueen edunvalvoja ja yhteistyön rakentaja. Hänen kehittämismyönteisyytensä ja -intonsa on levinnyt myös liiton henkilöstöön. Laura perehtyy asioihin perusteellisesti ja siksi hänen kanssaan onkin ollut helppoa tehdä työtä, toteaa hallintojohtaja Jari Paakkunainen.

Päijät-Hämeen liitto käynnistää maakuntajohtajan viran haun lähiviikkoina.

  • Meille on tärkeää saada virka mahdollisimman pian täytettyä, sillä meneillään on isoja asioita, joissa maakuntajohtajan rooli on keskeinen, muistuttaa maakuntahallituksen puheenjohtaja Mika Kari. Tavoitteenamme on, että maakuntavaltuusto valitsee maakuntajohtajan kesäkuun kokouksessa.

Laura Leppänen on edustanut Päijät-Hämettä aktiivisesti niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin verkostoissa, ja hän on onnistunut lisäämään maakunnan eri toimijoiden keskinäistä luottamusta ja uskoa yhteiseen tekemiseen.

Lisätietoja

Mika Kari, maakuntahallituksen puheenjohtaja, mika.kari(a)eduskunta.fi, puh. 050 398 501