Tule rakentamaan elintarvikealan menestystä
Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen maakunnat ovat molemmat nostaneet elinvoiman yhdeksi vahvaksi kärjeksi ruuan ja kestävän ruuan tuotannon.
Maakunnista löytyy erinomaisia tekijöitä ruokaketjun joka kohdasta, alkutuotannosta loppukäyttäjään. Olet sitten viljelijä, karjankasvattaja, marjatilallinen, myllyn johtaja, leipomoyrittäjä, ravintoloitsija, lähiruoka tuottaja, oluen panija, kaupan sisäänostaja, tuotekehittäjä, ruokainnovaattori tai rotissööri. Tule keskustelemaan ja kokoamaan Hämeen ruokatarinaa. Tavoitteena on kirjoittaa yhteinen tarina, siitä mistä meidät tunnistaa ja miten erotutaan Suomessa ja kansainvälisesti.
Tilaisuus tarjoaa myös aitiopaikan myös tutustua ja verkostua ruokaketjun eri toimijoiden kesken.
Hämäläinen ruokatarina -työpaja
Aika: tiistai 9.5.2023 klo 13–16
Paikka: LAB-ammattikorkeakoulu, Mukkulankatu 19, Lahti
Ilmoittaudu viimeistään 4.5.2023 osoitteessa:
https://lab.fi/fi/tapahtumat/hamalainen-ruokatarina-tyopaja
Työpajan ohjelma
- Tilaisuuden avaus, maakuntajohtaja Niina Pautola-Mol, Päijät-Hämeen Liitto
- Ruokaviestinnän tavoitteet, toiminnanjohtaja Päivi Rönni, MTK Häme
- Strategiasta tarinaksi, yliopettaja Mika Tonder, LAB-ammattikorkeakoulu
- Tarinoiden vaikutus liiketoimintaan, palvelukoordinaattori Päivi Vartiainen, Hämeen ammattikorkeakoulu
- Työpajatyöskentely
- Yhteenveto ja jatkotyöskentelyn ohjeistus
Lisätietoja
katja.pethman@lab.fi ja susanna.peltonen@hamk.fi
Työpajan järjestävät yhteistyössä Kehyshanke ja RuokaKoordinaatti-hanke .