Valitse sivu

Päijät-Hämeen liitto hakee maakuntataiteilijaa Päijät-Hämeen kulttuuriverkko -hankkeeseen. Työsuhde on määräaikainen ja sijoittuu aikavälille 1.10.2023-31.3.2024.

Maakuntataiteilijan tehtävänä on kuntalaisten osallisuutta tukevan kulttuuritoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen Päijät-Hämeessä. Kulttuuritoiminnan kohderyhmäksi pyritään löytämään heitä, joiden kulttuuriosallistuminen ei ole aktiivista. Taiteilija työskentelee yhdessä kuntien kulttuuritoimijoiden sekä hankkeen projektipäällikön kanssa.

Hakijoilta odotamme tehtävään soveltuvaa, vähintään toisen asteen taidealan koulutusta tai 2 vuoden työkokemusta tai muuta vastaavaa toimintaa ammattitaiteilijana. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii lisäksi ohjauksellisia valmiuksia ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työskentelyotetta ja organisointikykyä. Hakijan mahdollinen työskentely eri kohderyhmien kanssa on eduksi, joten osaaminen kannattaa tuoda esiin.

Maakuntataiteilijakokeilu on osa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa kuntien kulttuuritoiminnan alueellista kehittämistehtävää. Lisätietoja hankkeesta: Päijät-Hämeen kulttuuriverkko – Päijät-Hämeen liitto (paijat-hame.fi)

Haku päättyy 14.8. klo 15.00. Lisätietoja avoimesta tehtävästä ja hakuohjeet: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/maakuntataiteilija-541192/

Lisätietoja tehtävästä antaa 29.6. asti sekä 1.-14.8.
projektipäällikkö Joonas Pokkinen, 044 077 3466 tai joonas.pokkinen@paijat-hame.fi