Valitse sivu

Päijät-Hämeen liitto etsii joukkoonsa aktiivista ja oma-aloitteista kuntayhteistyöpäällikköä kehittämään maakunnan kuntien välistä yhteistyötä entistä tuloksekkaammaksi. Toimit kuntajohtaja- sekä maakunnan johtavien luottamushenkilöiden puheenjohtajafoorumin kokousten valmistelijana ja kuntayhteistyöhön liittyvien tilaisuuksien järjestäjänä. Tehtävässä osallistut myös maakuntaliiton sidosryhmäyhteistyöhön ja edunvalvontaan.  Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat mm. kuntia koskevien yhteisten lausuntojen ja kannanottojen valmistelu sekä kuntien välisen sopimuksellisen yhteistyön edistäminen.

Hakijalta edellytetään

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Eduksi katsomme kuntasektorin tuntemuksen sekä kokemuksen kunta-alan tehtävistä ja verkostojohtamisesta. Työotteeltasi olet vastuullinen, joustava ja oma-aloitteinen. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja uskallat rohkeasti osallistua keskusteluihin.

Palkkaus ja työehdot

Kuntayhteistyöpäällikkö työskentelee edunvalvontajohtajan alaisuudessa.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja tehtäväluokituksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kokonaistyöaikaa. Valittavalle kuuluu puhelinetu. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävä on kahden vuoden määräaikaisuus projektiluontoisesta erillisrahoituksesta johtuen. Tehtävän jatko on mahdollinen kahden vuoden määräajan jälkeen.

Hakuohjeet

Täytä sähköinen lomake osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään maanantaina 27.6.2022 klo 15.00.
Työhaastattelut järjestetään 30.6.2022.

Lisätietoja

Antti Kalliomaa
edunvalvontajohtaja
puh. 040 547 7157
antti.kalliomaa(a)paijat-hame.fi