Valitse sivu

Etsimme viestinnän harjoittelijaa

Viestinnän harjoittelijan työtehtävät painottuvat sosiaalisen median kanaviemme moderointiin ja sisällön tuottamiseen. Lisäksi työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia Päijät-Hämeen liiton ulkoisen ja sisäisen viestinnän tehtäviä. Harjoittelija toimii osana maakuntaliiton viestintätiimiä.

Päijät-Hämeen liiton viestintä on johtamisen ja edunvalvonnan väline ja se tukee maakuntastrategian tavoitteiden saavuttamista ja maakunnan maineen kehittymistä. Viestinnän tehtävänä on välittää oikeaa ja ajantasaista tietoa valmisteilla olevista asioista, päätöksistä ja vaikuttamismahdollisuuksista, oikea-aikaisesti ja monikanavaisesti.  

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme sosiaalisen median toimintatapojen tuntemista ja kokemusta sisältöjen tuottamisesta sosiaaliseen mediaan, sujuvaa kynää, virheetöntä oikeinkirjoitusta ja tiimihenkisyyttä. Valokuvaus- ja kuvankäsittelytaito katsotaan eduksi. Edellytämme myös, että korkeakouluopintoihisi sisältyy viestinnän, journalismin tai markkinoinnin opintoja. 

Päijät-Hämeen liitto työnantajana

Päijät-Hämeen liitto on lakisääteinen kuntayhtymä, johon kuuluu kymmenen kuntaa: Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä. Lakisääteisiä tehtäviämme ovat alueiden kehittäminen ja alueiden käytön suunnittelu (maakuntakaavoitus ja liikennejärjestelmätyö). Toimimme myös alueemme edunvalvojana ja teemme yhteistyötä niin paikallisten, kansallisten kuin kansainvälistenkin toimijoiden kanssa. Päijät-Hämeen liitto rahoittaa erilaisia aluetta kehittäviä hankkeita sekä kansallisella- että EU-rahoituksella.

Toimistomme sijaitsee Lahdessa.

Harjoittelijan työaika on 50% normaalista toimistotyöajasta ja palkka on 850 euroa/kk. Harjoittelun ajankohta ja alkamisaika voidaan sovittaa yhteen opintojen kanssa. Toiveena on, että harjoittelija voisi aloittaa mahdollisimman pian. 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si yhtenä liitetiedostona 15.11. klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen
antti.kalliomaa@paijat-hame.fi, otsikolla ”Viestinnän harjoittelija”. 

Lisätietoja:

Antti Kalliomaa
Edunvalvontajohtaja
+358 40 547 7157
antti.kalliomaa@paijat-hame.fi